dette finner du i sminkeveska mi:

:) Nå sitter jeg i den litt for tomme stua mi og hører på en nydelig 4 år gammel gutt som ligger og vrir seg inne i senga mi. Nevøen min Lukas sover hos meg i natt, for mamma'n hans (blir forresten aldri vant med å referere til mi søster som "mamma") mest sannsynlig sitter med rompa godt plantet på do akkurat nuh mens ho har hodet i spybøtta foran seg. Poor girl. Jaja. Da knuser jeg henne HVERTFALL i morra på trening. Jo svakere ho blir av denne spyinga, jo bedre.

Nei herregud, hva er det jeg sier? Jeg mente det selvfølgelig ikke.

Bare litt.

Aaaanywho! For en liten stund siden ba dere om å få se hva jeg hadde i sminkepungen min, og siden enkelte av dere faktisk har tatt dere bryet til å spørre hele to ganger, så gir jeg etter! All smisk er god smisk.

Here goes!

Forresten. Å vise dere all sminke jeg har er like nytteløst som det var å be Bush oppføre seg som en president i sin tid, så jeg tenkte å heller vise dere hva jeg typ bruker mest.


Som dere ser er det mest Glo Minerals her, men jeg vil gjerne presisere at dette kun er fordi jeg elsker sminken. Jeg hadde som jeg har sagt tidligere en ekstrem problemhud før jeg begynte med glo. Glo roet ned den stressede huden min, og nå har jeg bare en litt uren hake, men ellers er huden ganske grei. Spesielt med tanke på hvordan den var før, og jeg begynte med glo lenge før jeg ble sponset av Makestyle. Med andre ord er ikke dette et kjøpt og betalt innlegg, men et innlegg som har vært etterspurt av dere lesere.


Primer er viktig å ha! Legges under sminken for å få den til å holde og vare lengre.


Concealer! Til å dekke de blå ringene under øyene. Denne er genial i og med at den er delt i to farger slik at man slipper å bytte ettersom hudfargen forandres med årstidene :) Den varer også evig.


Foundation er den delen av sminken som for meg er viktigst. Jeg har akkurat kasta det pudderet fra glo jeg bruker for jeg har gått tom og må spørre Janne om nytt, men siden dere bruker å spørre er det honey light pressed base jeg bruker som base. Deretter skygger jeg med litt solpudder som vist på bildet over, og deretter kanskje litt rush, enten den til høyre fra Isadora som er noe gammalt opplegg jeg stjal av mi søster, eller den til venstre fra glo som heter lilac silk. Den ser sær ut på bildet, og den ser enda særere ut i fargen i virkeligheten, men den er SMASHING på.


I forrige uke var jeg på Esthetique her i Kristiansand og ble sminket opp i forbindelse med jobb (dette kan du forresten lese om her). Jeg var kjempe spent på å bli sminket opp med en annen sminke, i og med at jeg kun har brukt glo i snart 3 år, og jeg må innrømme jeg ble positivt overrasket. YSL er et kjempebra produkt som selger som hakka møkk. Etter besøket mitt fikk jeg med meg en liten goodiebag og jeg er strålende fornøyd med produktene. MEN. I og med at glo så og si "reddet" huden min, kommer jeg nok alltid til å holde meg til de, selv om det er kjempe gøy å prøve andre ting også innimellom.

Foundationen av YSL heter Teint Resist, og min lyse vinterhud måtte ha #7. Lipglossen på bildet der heter Golden Gloss og inneholder EKTE GULL. Fancy! Den ser ca sånn ut på:
gloBrow gel - alle kvinners must! Denne former brynene perfekt og det holder hele dagen. Et MUST! Til dere som er fan av brynene til Tone Damli, kan jeg gi dere litt inside info her, hold dere fast: Tone bruker gloBrow gel. Andre ting som skiller et ok sminket ansikt fra et wow sminket ansikt er gloBrightener highlight concealer. Er som oftest de små ekstra der som utgjør den største forskjellen.


Disse bruker jeg når jeg skal ut på mannejakt og trenger noen småsexy smokey-eyes å blunke med. Først den lyse, deretter den i midten (som jeg faktisk husker hva heter; harvest, den er nydelig til alt), og deretter den sorte. Da blir det seende ca slik ut:


Jeg er forresten fullt klar over at jeg ikke er noe mester på dette med øyeskyggelegging, men hei, jeg øver hvertfall! Og alle vet jo at øvelse gjør mester.


Denne her er en av mine favoritter. Den også, som 99% av alt annet, kommer fra Makestyle. Den er perfekt å legge på etter jeg har lagt hovedøyeskyggen, om jeg kan kalle det det, for denne glitrer så intenst mye at Glitter In The Air av P!nk blekner i forhold. Et must! Jeg har ingen anelse what-so-ever på hva den heter, men det kan jo dere finne ut, ca her :)


Og litt andre øyeskygger. Alt fra glo minerals. Favoritten over alle favoritter er den som er nederst her, sand pebble, også et must for alle kvinnfolk.

Soleis! Var det greit nok? Om jeg skulle gått i dybden på hver enkel ting hadde jeg blitt sittende her til lørdag, og jeg har jo en nydelig liten gutt på rommet mitt som trenger at tanta si skal ligge ved siden av han og stryke han i håret mens han sover.

Natta!

b.18 kommentarer

10.mar.2010 kl.22:41

Takk for det innlegget:)

Åh, Lukas er et nydelig navn!!

Ida Eng

10.mar.2010 kl.23:09

Det var MYE sminke:)

10.mar.2010 kl.23:15

huff, ikke meningen å mase, men på vei til å bestille og lurte på hva farge GloBrow Gel du bruker? thænxx

Victoria Nygård

11.mar.2010 kl.00:08

Synes du hadde lagt øyeskyggen kjempebra på det bildet :-)

ville satt pris på om du kommenterte tilbake!

Vilde

11.mar.2010 kl.02:14

wow, du hadde mye fin sminke=)

TANTA

11.mar.2010 kl.07:48

du får bli med den gamle tanta di en dag og shoppe sminke.)) bruker Glo jeg åsså( som du var med å kjøpte)låv ju lille niese.))

Belinda Jakobsen

11.mar.2010 kl.08:55

Anonym: Finnes det forskjellige farger? Hm. Tipper jeg har mørkebrun!

Belinda Jakobsen

11.mar.2010 kl.09:55

TANTA: Ja hyl ut så kan vi gå på sminkeshopping og lunsj!! :) Love you tante mi :)

Reidun Beate

11.mar.2010 kl.10:03

Hehe. Tydelig at du sverger til glo minerals! ;)

Belinda Jakobsen

11.mar.2010 kl.10:28

Reidun Beate: Hehe, ganske tydelig, ja! :D

11.mar.2010 kl.11:11

Hvor mye sminke bruker du til vanlig?

11.mar.2010 kl.11:17

Fint sminket! Kan du ikke legge ut en sminkevideo som viser hvordan du gjør det?

trude

11.mar.2010 kl.12:16

takk for tipseene

elsker øyenbrynene til tone!!

Belinda Jakobsen

11.mar.2010 kl.13:59

trude: Meg også!

Phoebe

11.mar.2010 kl.19:36

Glo er rett og slett genialt, men dessverre tåler jeg ikke foundation da. Noe som er litt dumt. Men alt det andre jeg har prøvd er super digg! Har ei venninne som jobber på lageret. Digg det ja :)

Belinda Jakobsen

11.mar.2010 kl.19:49

Phoebe: Tåler du ikke den derre flytende foundationen? Har du prøvd pudderet? Årh, digg å kjenne noen som jobber der ja!! :)

...

15.mar.2010 kl.16:30

hvilken farge har du på den todelte concealeren?

Belinda Jakobsen

16.mar.2010 kl.08:34

...: Si det du! Jeg aner ikke. Faktisk. Sorry!

Skriv en ny kommentar
hits