Tidenes hårdag!

Ok, så gårsdagens NRJ innflytningsfest på Spot her i byen var en suksess. Deilig! Vi hadde mye kule artister på scenen og Samsaya leverte som bare f. Morsom og jordnær dame er ho og, for de av dere som lurer. Og alt i alt var det en dritbra kveld!

Arh.

Ok jeg skal være ærlig. I går var en drittdag. Ikke for NRJ, ikke for Spot, ikke for Samsaya og gjengen, ikke for folka på Spot, men for meg. Mennesker gjør meg så usannsynlig sur innimellom, og går var det flere jeg hadde lyst å gi både ett og to nakkeskudd til. Hender her, hender meg der, blikk her, blikk der, sleskete setninger fra kvalme mannfolk og falske setninger fra irriterende jenter gjorde at jeg tok med meg min bror og stakk hjem så fort Samsaya hadde prøvd seg på Jack Sparrow. Dette var forsåvidt på et tidspunkt der musikken var skrudd av, lysene slått på, og det kun var oss igjen på utestedet, men uansett.

*bilder kommer*.

EDIT: Har dårlig samvittighet, så må legge til at det var enkelte mennesker der den kvelden som hjalp veldig på humøret mitt! Først og fremst kollegaene mine, min bror, og noen nydelige jenter fra Lyngdal og Farsund som var innom!

Ellers har jeg lært at jeg må begynne å planlegge hva jeg skal gå med litt tidligere enn klokken seks når festen starter åtte:

(...) Føneren ble nemlig overopphetet og nektet å skru seg på igjen, noe som passet meg utmerket dårlig i og med at jeg stod naken med vått hår i en håndkledult og trippet mens klokken viste 19:17. og jeg skulle være på Spot 20:00.

Jeg tenkte derfor som en Lyngdøl, og tok på meg den halvvåte toppen, slapp løs det våte håret, og satte meg ut på verandaen mens jeg ventet på vind. Overraskende nok, funket ikke dette, og det var da jeg kom på at Majas Drop In her i byen skulle style folk på Spot! Lifesaver! Så jeg slang med ned i stolen da jeg kom frem, og de forvandlet meg til Beyonce.


Det ER forresten helt normalt å ta bilder av seg selv på handicaptoalettet på Shell etter man har styrtet en YT som middag. Men noe sier meg at om jeg skal fortsette med å ta bilder av meg selv på dette viset må jeg lære meg å pose. Ellers blir jeg aldri gift.

Ellers våknet jeg opp med tidens hårdag som selvfølgelig måtte dokumenteres:

Ellers startet jeg dagen med å løpe til 7eleven med dette håret, blå strømper, en jakke og solbriller for å kjøpe kaffe og r... uhm. Melk. til meg og min bror. Deretter lagde jeg tidenes deiligste frokost:Denne spiste vi ute på verandaen i strålende sol, er så deilig å endelig kunne sitte ute i sola og drikke kaffe og r... uhm. drikke melk, igjen.Og siden har vi egentlig bare sittet ute. Nå begynner magen og rumle og min bror er fortvilet over at kjøleskapet mitt KUN (og nå mener jeg KUN) inneholder egg, brunost, paprika, agurk og 2 øl. Jeg prøver å forklare han at mat kun er en vanesak, men han er uenig.

Ellers ser jeg dere ber om sminkevideo. Som om ikke den forrige var god nok liksom? Erh. Jeg er litt skeptisk på å lage sminkevideo. Føler det blir litt "jeg sminker meg bare så latterlig bra at jeg må vise alle andre for jeg ser alltid døds bra ut". For.. for de av dere som har møtt meg på en dårlig dag, så vet dere at det ikke er sant.

Men vi får se.

:)

Ha en deilig dag folkens! Ikveld kommer Kjetil hjem igjen og jeg og han og min bror skal se Hannah Montana the movie, noe som kan bli interessant. Britney Spears, Hillary Duff, Miley Cyrus eller hvem f det er som spiller i den filmen er ikke heeelt min type folk.

Men men!

PS. Min bror kom nettopp inn og spurte hva jeg drev med. Deretter kløp han meg i armen og sier "tenk hvis jeg hadde slått deg så du hadde begynt å blø?"
- hva faen???

b.7 kommentarer

linnea

14.mar.2010 kl.17:18

finest i verden

Kamilla K

14.mar.2010 kl.17:47

Fy søren, du er så pen Belinda. Noen har fått i pose og sekk, that's for sure.

Belinda Jakobsen

14.mar.2010 kl.17:55

Herregud. Jeg elsker dere! Men om dere vil spise orda deres kan jeg legge ut et nakenbilde.

apekatt

14.mar.2010 kl.18:59

jeg kan ikke fatte hvorfor du er singel!!

Belinda Jakobsen

14.mar.2010 kl.20:18

apekatt: Det kan jeg! 1) jeg er livredd alt som har med forpliktelser å gjøre, 2) jeg tiltrekker meg kun mannfolk jeg ikke kan få og er alltid ulykkelig avstandsforelsket, og 3) jeg lever i den tanken at ingen menn er til å stole på.

:)

Ca.

wenche

14.mar.2010 kl.22:48

LER, LER, LER, LER ÅÅÅÅÅÅÅ JEG SAVNER DERE:)

Belinda Jakobsen

14.mar.2010 kl.22:52

wenche: Vi savner deg!!!

Skriv en ny kommentar
hits