Tis me weekend:

Først og fremst, sjekk tidenes isbading ved å trykke her! HAHAHA!

Ok, så det er noe galt med leiligheten vår. Den skifter mellom å være glovarm - og iskald, og akkurat nå er den førstnevnte, så jeg har bosatt meg på verandaen for å kjøle meg ned. Selvfølgelig så kan det hende at det er feberen som gjør at det er jeg som skifter mellom å koke og fryse i stedet for leiligheten, men jeg ser ikke helt vitsen med å klandre meg selv når det er så mange andre ting som kan få skylden istedet.

Tenkte å vise dere litt bilder fra helgen! Jeg skulle som nevnt få besøk av mi søster Cecilie fra Stavanger i helgen, og hennes sønn, men da de kom bestemte Elaine seg for at ho og Lukas også ville komme. Og når Cecilie og Noah og Elaine og Lukas var her, ville mamma også komme, sammen med min bror, Junior. Og når Cecilie og Noah og Elaine og Lukas og mamma og Junior var her, fant tante Heidi ut at hun også ville komme. For å si det sånn, det er godt vi har en stor leilighet.

Anywho, Elaine og Cecilie ville så gjerne "ta barna med på lekeplassen", og maste om dette hele lørdagen:


- Need I say no more.

Ellers har Lukas og Noah oppdaget gleden med iPhone:

Og jeg har oppdaget gleden i Marc Jacobs:


Fikk dette som en forsinket bursdagsgave av Cecilie som jeg ble så glad for at jeg begynte å grine. Dette er kanskje ikke helt normalt, men så har aldri jeg påstått at jeg er helt normal, heller. Det som kanskje er enda særere, er at både mamma og Elaine ble så rørt (?) av at jeg gråt, at de også begynte å gråte. Så vi gråt, vi.
Marc by Marc Jacobs in my heart.


Da kvelden kom bestemte Kjetil og jeg oss for at vi ville lage brownies på 1-2-3, siden det først var søndag, og i og med at søndagen er den dagen i uka jeg kan spise dritt. Annenhver søndag, hvertfall. Men som alt annet jeg tar i på kjøkkenet, så ble til og med denne til noe graps. Jeg hadde stekt den for lite. Og siden det er så langt å gå fra stua til kjøkkenet, gadd vi ikke sette kaka inn igjen.Jeg har også sittet litt på nettet:


Der småfantaserte jeg om den dagen det er JEG som gir Pink en NRJ mic i vårt studio.

Jeg ble også lettere satt ut da jeg så dette bildet:


America Ferrera, aka Ugly Betty (som jeg er superfan av). Lurer på hva i helvete det er som har skjedd med den jenta? Se på bildet over. Gorgeous!! Og deretter på bildet under her. Not so.. gorgeous. Bildet under er fra den første filmen hun spilte i, som var rett før hun begynte i Ugly Betty. WOW sier jeg bare.

Ps. I like skinny people, they're pretty.Til slutt kan jeg bare konstantere at horoskpet mitt ikke stemmer. What so ever:


Eller, kanskje det stemmer litt, da.

The End.

-b.

9 kommentarer

Prinsesse Marte

22.mar.2010 kl.16:45

Hahah, du er like flink som meg til å bake brownies! Og like lat (det gjør vondt å innrømme, men jeg ville heller ikke giddet å sette den inn igjen..)

Når det gjelder frk. Ferrera må jeg påpeke at hun har da spilt i flere filmer tidligere, men jeg er veldig enig i at hun ser fullstendig georgous ut nå! Men hey, hvem ville ikke gjort det med stylister og alkens andre servicefolk rundt seg? Åh, how I wish I was rich..

22.mar.2010 kl.16:58

Hvem faen klarer å kødde til en brownie??? Var det sånn pakke som du kun heller i litt vann å så er den ferdig???

Belinda Jakobsen

22.mar.2010 kl.17:01

Prinsesse Marte: Sant vel! Om vi hadde hatt bry å sette kaka inn igjen, er det jo det samme som å lage to kaker. Og om man er oppegående nok til å lage TO kaker på én dag, da kjøper man ikke brownies på 1-2-3.

Ferrera har spilt i mange filmer, yes :) Flesteparten av filmene mens Ugly Betty har foregått, da. Men "Real women have curves" som bildet er tatt fra, var den første seriøse rollen hun hadde, og det var rett før Ugly (Pretty?) Betty. Stylister og sånn er nok kjekt å ha, men å gå myyyye ned i vekt takes time and disiplin.. Believe me, I know. Jeg har personlig trener og kostholdsekspert, og jeg sliter fordi om. Så.. RESPEKT for America! :D

Terese

22.mar.2010 kl.19:29

Ugly Betty er nydelig!

Belinda Jakobsen

22.mar.2010 kl.21:11

Terese: Jaaa!

Jan Erik Olsen

23.mar.2010 kl.18:02

"Real women have curves" er fra 2002, og Ugly Betty startet i 2006? Blir et par år mellomrom, hehe.

Belinda Jakobsen

23.mar.2010 kl.18:42

Jan Erik Olsen: Hm. Faen. Der forsvant den teorien min! Gikk inn på imdb og så at jeg har tatt grådig feil. MEN! Tynn er ho hvertfall blitt!

Jan Erik Olsen

26.mar.2010 kl.00:28

Jepp, jeg måtte dobbeltsjekke der inne jeg også :p tynn er hun blitt ja, men tidsperioden skremmer meg. I slutten av 2009 hadde hun fortsatt litt fett på kroppen. hmm

Belinda Jakobsen

26.mar.2010 kl.08:35

Jan Erik Olsen: Sett den aller siste episoden som ble lagt ut for uhm.. nedlasting i går? INNI HELVETE!!!! sier jeg bare. Skinny ass pretty bitch!!!!

Skriv en ny kommentar
hits