Gotta love that K.

Auch. Gjorde ett eller annet steinstokkegæli på trening i dag som gjorde at jeg har så vondt i den ene foten at jeg har gått som en møkkdrita fjortiss på fylla i hele dag. Sykemelding ut året!


Dette er ankelen min sett ovenfra - sjekk sizen! Au!!

Utenom det var det dritdigg å komme på jobb igjen, og ikke minst å bli ferdig på jobb. Jeg har brukt kvelden min meget fornuftig ser du, ved å invitere Veronica på kokesjokolade, frukt, vann og ikke last but sure as hell not least; UGLY BETTY MARATON! G..jfkø.........

FAEN! Beklager avbrytelsen, men jeg begynte nettopp å grine av redsel!!! Faen!! Jeg skjelver!! Jeg sitter nemlig på verandaen med macen min og trekker littegranne.." frisk luft" (?) før leggetid, da plutselig døra til verandaen åpner seg og en mann kommer ut!!!! Viste seg å være Kjetil da, men fy faen, det visste jo ikke jeg da døra gikk opp! Jeg skjelver enda av redsel! Shit! Tårer!!

Uansett, det jeg skulle skrive var; GUD JEG ELSKER DEN JENTA. Betty, altså. V og jeg har hatt Ugly Betty maraton så mange ganger nå at det er flaut å skrive, så never mind. Men sånn her bruker det altså å se ut:


Vi koker opp litt mørk kokesjokolade, og kutter frukt opp i biter og dypper disse i sjokkisen. Driiiitgodt og et nydelig alternativ til snop om man er sugen på noe søtt. Vi setter også sofaen så tett inntil tv'n at beina må bøyes om de skal hviles på benken, og man må bevege hodet veldig kjapt fra venstre til høyre om man vil få med seg teksten. Ser man dårlig, så ser man dårlig.


MMM.

Etter V gikk, har jeg stått naken og studert kroppen min mens jeg har ventet i spenning på at drømmekroppen skal oppstå. Rett rundt hjørnet nå!

Søren jeg skjelver enda. Hater at jeg blir så fort skremt! Dette er noe de på jobb utnytter noe så til de grader for tiden. Bjørn har nemlig funnet ut at jeg skvetter til og med når han forbederer meg på at han skal si "BØ!".

Anyhow..

Søndag var jeg på bassengfest hos denne jenta:


Ho og mannen i huset har nemlig bygd seg et innendørs svømmebasseng, og like godt kastet inn et kinolerret (!!) og en bar i samme sleng. Så Kjetil og jeg løp opp til de da vi var hjemme i Lyngdal i helgen mens vi kledde av oss på veien. Før vi visste ordet av de lå vi begge i bassenget og plasket som små barn i undertøyet. Chill!


Er ikke hver dag man er på poolparty med Rihanna, for å si det sånn.


Ellers fikk vi ny sofa i går! Digg! Er ikke bare bare hva man får til etter å skrive "Hvem vil senge meg en billig sofa?" på Facebook. Så denne herligheten var vi å hentet i går. Nå er stua vår litt finere. Og finere skal den bli.


Jeg måtte forresten stå ute og passe på én av delene til sofaen i et KVARTER mens Kjetil var og leverte bilen. Vi måtte gjøre det slik fordi politibilen som kjørte etter oss fordi vi kjørte med en svær usikret sofa stikkende ut av bilen likte ikke at vi parkerte midt i gata og satte en stopper for trafikken. Ei heller likte han at vi måtte bråbremse i et kryss der vi var 3cm fra å ende både livene våre, og livet til en lekker porsche som valgte å rase ut i veien kun fordi vi liksom hadde vikeplikt. Bagateller! Førekortet mitt kostet meg 6.000,-. Trenger jeg å si noe mer om hvordan jeg er i trafikken?
Men takk for lånet av bil Bjørn & Hanne!


Jeg har også glemt å vise dere hvordan jeg så ut da jeg tatoverte meg.

Bildet over hadde egentlig en utrolig morsom historie med seg, men roomie - Kjetil S. Bacardi ødelegger totalt det som kunne vært en utrolig fascinerende og underholdene blogg kun fordi han mener at deler av livet hans IKKE skal legges ut på en blogg. PYSE!

Klyse.

Fyren er ren underholdning i seg selv.

Bare se, forleden dag sovnet han under morgenrøyken!!


Kanskje ikke så rart da, klokka var jo faktisk kun 14.07. Rene natta for den gutten!

Og har jeg fortalt om den gangen vi var ute og gikk tur i fjellet og Kjetil nesten begynte å gråte da han så noen "ekte" kanoner fordi han hadde drømt om dette øyeblikket helt siden han var barn?Her trodde gutten at han var Kaptein Sabeltann!OG!! Han trodde sjøen bak han der var stedet der Kaptein Sabeltann ble spilt inn! Oslogutt på tur altså! Gotta... gotta.. laugh.

Søtt, da.

For å avslutte, kan jeg legge med et bilde av Kjetil fra hans absolutt beste vinkel:


Neida! I love that kid. A LOT.

Nå erre natta. Kjetil ligger vistnok og venter på at macen skal bli ledig:Natta!

b.

Ps. Hva om alle innleggene mine hadde vært like gjennomførte og velskrevne som dette? What a wonderful world this could be.
16 kommentarer

Stjerne

07.apr.2010 kl.01:35

Sånne innlegg liker vi :D

PSSST! Fortell historien ang tattoo-bildet, Kjetil vil ikke drepe deg, og hvis han gjør det, har jo vi andre antagelig fått en gøyal historie vi kan mimre om i begravelsen din! :P

Veronica Bremnes

07.apr.2010 kl.07:47

Stakkars foten din :( (aahahahaha ..neida, ikke gøy). Btw, du er så syyykt dårlig på linklove. Du hater meg.

Belinda Jakobsen

07.apr.2010 kl.08:37

Veronica Bremnes: Hva snakker du om?

Veronica Bremnes

07.apr.2010 kl.08:44

Haha, dust. Alltid må du få meg til å føle meg dum. Alltid. Årh.

Belinda Jakobsen

07.apr.2010 kl.09:19

Veronica Bremnes: Ikke rart folk tror at vi egentlig ikke er venner.

Veronica Bremnes

07.apr.2010 kl.10:10

Du sier noe der.. La oss bare være uvenner! Mye enklere.

wine-fueled narcissism

07.apr.2010 kl.10:14

Whoa mama! Slike fasiliteter skal man ikke kimse av. Jeg tror aldri jeg har svømt og sett på tv samtidig. Aldri. Damnit.

Belinda Jakobsen

07.apr.2010 kl.10:33

wine-fueled narcissism: Ikke sant?! Syk opplevelse.

Monica

07.apr.2010 kl.10:37

*Heia:):)

Jeg bare lurte litt på hvor i byen du fikser neglene dine ? :)

Å hvor mye det koster sånn ca:)?

linnea

07.apr.2010 kl.11:46

Haha, kjetil er så søøøøt! Du også, da.

Belinda Jakobsen

07.apr.2010 kl.12:21

Monica: Hos Abeille! Har vært mange steder, men de er best. LItt usikker på pris, men tenker det ligger rundt omkring 600,- :)

linnea: <3

Maiken

07.apr.2010 kl.17:05

du har så flott blogg Belinda! Du skriver innlegg som man kan le og gråte av. Hærlig :)

Maren Melstveit

07.apr.2010 kl.17:42

Haha! Du e rå =)

Anita

07.apr.2010 kl.21:16

Blir nesten litt forelska i Kjetil jeg.. Herlighet, han virker jo sååå nydelig!!!:)

Belinda Jakobsen

07.apr.2010 kl.22:58

Anita: Back off bitch! He's so mine. All mine.

Belinda Jakobsen

07.apr.2010 kl.22:59

Maiken: Åj, takk du! Det varmer, virkelig!

Skriv en ny kommentar
hits