GoSmile

Yo! Herregud for en helg. Anywho! Fredag var jo jeg i Oslo av et par tre grunner, og en av disse var et møte jeg skulle i med Go Smile, som er en ny type tannbleking som kommer til Norge nå! Perfekt med tanke på at mange av dere spør meg titt og stadig om jeg har bleket tennene, hvordan jeg har gjort det og hvor mye det koster.

Har prøvd mye dritt og blitt tilsendt mange typer tannbleking opp igjennom, mesteparten så elendig at jeg ikke har vurdert å skrive om det engang, men nå er det altså kommet en ny type som er utviklet av en tannlege i New York, som jeg og ett par tre andre bloggere får lov til å være de første som prøver. Drittkult! Behandlingen tar én uke, og jeg har såvidt begynt. Mer om hvordan det funker får dere vite etterhvert som tiden går (og gjensidige består), men slik ser altså pakken ut:


Bildet er lånt av Torogullet som er en av de andre bloggere som skal være med på dette opplegget.

Tannblekingen er allerede blitt utrolig poppis i Hollivudd, og frontet mange magasiner som dere kan se HERE.

Er hvertfall dritspent på om dette faktisk funker like bra som de sier det skal, og jeg elsker at jeg får lov til å slenge dritt som bare faen om produktet om jeg ikke liker det. Foreløpig derimot... er det digg. Ingen gebiss, ingen ekle sprøyter, kun ampuller som du smører på tennene. Tar typ 2 minutter og svir ikke som mange andre gjør.Karoline og Thomas! Karoline er også en av de heldige som er med på opplegget, sammen med Linni Meister (hva er bloggen hennes?) og Fotballfrue (som ikke var keen på å bli tatt bilde av. HØHØ. Hva skjer med å være blogger?).Toroporo og jeg som var dritfornøyd etter å ha fått en egen veggispizza. Snakk om sørvis! Bare kjipt den smakte dritt. Jau jau, tanken som teller, vøtt!

ATTENTION!!!!!

En av dere heldige lesere kan stikke avgårde med et sett med Go Smile! Eneste du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å legge igjen en kommentar der dere gir meg din beste begrunnelse på hvorfor nettopp DU fortjener denne pakken, så trekker jeg en vinner til fredag!Helt ærlig så fatter jeg ikke at folk ikke bleker tennene når det er så lett som det er i dag. Hvite tenner pynter opp et ansikt ulikt noe annet og sier så sykt mye om hygiene. Fineste jeg vet er faktisk skjeve hvite tenner. No kiddin'. Er drittsjarmerende. Så mennesker der ute, blek tenna!!

b.

PS.
 
Tannblekingssettet koster kun 1.099,- (noe som er råbillig i forhold til hva man må gi hos hvilken som helst tannlege) og kan kjøpes HER.
81 kommentarer

caroline

01.aug.2010 kl.16:45

Jeg fortjener GoSmile fordi jeg har nettop fått meg kjæreste, og kunne tenke meg å stråle enda mer i hans nærvær :)

monci

01.aug.2010 kl.16:46

så gøy:D gleder meg til å høre om hvordan den funker!

Benedicte

01.aug.2010 kl.16:53

jeg vil mer enn gjerne få vinne den pakken for da skal jeg gi den til kjæresten min fordi han skjemmes av tennene sine fordi de er litt skjeve osv. og litt misfarget etter mye kaffe og røyking. Så han smiler nesten aldri med åpen munn, noe som jeg syns er veldig leit for jeg syns han har et nydelig smiiil (:

Lykke til med prøving av produktet, er spennende! Men et godt tegn i hvertfall at det ikke svir som... ja... og forhåpnetligvis da ikke gir større sjanse for munnhulekreft, slik noen av de andre faktisk gjør, i og med at det sterke stoffet går rundt i munnen! :D

Sara

01.aug.2010 kl.17:06

Jeg fortjener GoSmile fordi jeg er enig med Belinda! Hvorfor ha gule tenner når det skal være så lett å bleke dem? Problemet er at jeg prøvd alle mulige tannblekings-tannkremer der ute, uten særlig resultat. Tennene mine blir ikke mye hvitere! Den siste måneden har jeg begynt å tenke på andre muligheter, og dette virker perfekt. Og det at jeg ikke har kjæreste betyr vel ikke at jeg skal ha stygge tenner..? :) Desto større grunn for å gi det til meg! Det kan bidra til å trekke et mannebein! Haha.

monci

01.aug.2010 kl.17:21

jeg vil gjeerne vinne det! Alltid hatt lyst til å prøve å bleke tennene, fordi tennene mine er veldig mye av ansiktet mitt! Når jeg smiler , smiler jeg med tenneene så alt syns. Har heller ikke økonomien til å kjøpe et blekingssett, ettersom jeg går på skole, og ikke har en fast inntekt bortsettfra ekstrahjelp-jobben jeg har annenhver lørdag! Hadde blitt kjempeglad om jeg hadde vunnet dette. Jeg har heller aldri flaksen som vinner noe i konkurranser jeg deltar på, så derfor hadde det vært enda morsommere å vinne denne gangen! :-)

Ane

01.aug.2010 kl.17:41

jeg vil gjerne vinne, fordi tennene mine mangler litt hvitfarge for å si det sånn :p hadde vært koselig om de hadde vært litt hvitere, fordi jeg elsker å smile og le! :-)

-J-

01.aug.2010 kl.17:45

Hei B! Jeg vil gjerne vinne GoSmile fordi jeg fortjener det. Eeeh. Ja. Jeg var en av de heldige som måtte bruke tannbøyle/regulering i hele 5 år til sammen. Nå er jeg 22 år, og er endelig ferdig med "stålsmilet" mitt :) Så nå har jeg ikke lenger overbitt og skjeve tenner, men bare et fresht gult smil å vise frem. Hadde vært super-awesome å prøve dette blekingsopplegget. Desverre strekker ikke alltid pengene til siden jeg er student.. Gi meg GoSmile og jeg vil smile til verden :D

Stine Marie

01.aug.2010 kl.18:05

Jeg fortjener å vinne GoSmile tannbleking fordi jeg er som regel alltid blid og smiler masse masse, og vil gjerne vise det med litt ekstra hvite flotte tenner. Noe jeg vedder på man får med dette blekingssettet.. Har hatt lyst til å prøve tannbleking kjempe lenge, men har liksom aldri fått meg til å gjøre det.

Så hvis jeg vinner dette, så gjør du meg UTROLIG HAPPY HAPPY:)

Vil veldig gjerne få så fine og hvite tenner som du har.

Ha en kjempe fin dag videre =)

Mariann

01.aug.2010 kl.18:37

3 ord bæsj i skuff....

Belinda Jakobsen

01.aug.2010 kl.18:38

Ja... For dette blir jævla lett. NÆÆÆÆT.

Benedicte

01.aug.2010 kl.19:04

hahaha, du får be om assistanse fra noen som står deg nær da vettu ;) Uansett så er vedkommende som du velger ut heldig (: forresten du fikk ikke med deg live at kronprinsen reddet 5 stk i havsnød utpå sjøen idag? :P tenkte kanskje du og din søte lille ulldott L. fikk det med dere på en av deres herlige turer langs promenaden :)

Solfrid

01.aug.2010 kl.19:20

Trenger hvite tenner.. NÅÅÅÅÅÅÅ!!!!

Silje

01.aug.2010 kl.19:33

jeg vil vinne!

1. jeg er feit og bleik

2. jeg har slutta og røyke OG snuse

Hvite tenner hadde vært en fresh ny start :)

Hanne Karlsen

01.aug.2010 kl.20:02

Jeg ønsker meg dette rett og slett fordi jeg er student og ikke har råd til å kjøpe det selv :) Også er jeg skikkelig fan av Pink. Det er jo en god grunn i seg selv ;)

Helene

01.aug.2010 kl.20:15

Å påstå at hvite tenner sier sykt mye om hygiene, blir som å si at et hår som er speilblankt, sier mye om sundhet, uten å tenke på at det mest sannsynlig er kjemikaliene som ligger til grunn. Et paradoks at man må fake for å se sund ut i nåtidens øyne..

Vanlig belegg og misfarging kan man slipe vekk hos tannlegen, ja, det er en del av tannhygienen. Men om en skal ha hvitere tenner enn DNAet tilsier, snakker vi avfarging, i dette tilfellet via kjemikalier, og det er selvfølgelig ikke sundt (selv om de fleste TÅLER det i moderate mengder). Så hvite tenner sier ingenting om hygiene i år 2010. Dessuten virker det som mange av de som lykkes med å få et hvitere resultat, blir overfiksert på hvite tenner og bleker dem bare enda mer. Bokstavelig talt blendet.. Det verste jeg ser er et kunstig smil.

Ps! Vinner ikke dette bidraget, vet ikke jeg. :)

Stine

01.aug.2010 kl.20:20

Jeg vil så gjerne vinne,

vinne en pakke så tennene kan skinne!

Skinne så verden atter kan se, mine fine hvite tenner!

SMILE!! :D

Helene

01.aug.2010 kl.20:32

Gidder ikke skrive masse om hvorfor jeg bør vinne vøtt, fordi jeg fortjener å vinne fordi jeg har lyse gule tenner.. :/

EskimoKiss

01.aug.2010 kl.20:45

Har prøvd så mange forskjellige og rett og slett bare kastet penger rett ned i dass pga av det..

Og nå er jeg på flyttefot og det er så mye penger som går til møbler og alt annet dilldall, så tannbleking er liksom ikke det øverste på prioriteringslista.

Ingen som vil komme til ny skole å bli kjent som den med gulest tenner vøtt ;)

Veronica

01.aug.2010 kl.21:00

Jeg får høre av både familie, venner, folk på skolen og jobben at jeg er på mitt fineste når jeg smiler. Likevel gjør jeg det sjelden. Eller, jeg smiler, men holder ofte en hånd over munnen, nesten automatisk, noe min kjære faktisk har kommentert den siste tiden. Jeg er rett og slett litt redd for at det for eks. skal dukke opp bilder hvor tennene mine ser mer misfarget ut enn jeg tror, eller i forhold til andre. Det er slitsomt å ikke bare kunne smile til de som er rundt meg, for jeg er jo som regel både glad og fornøyd. :) Kanskje det hadde vært noe å prøve GoSmile. :) Jeg liker å smile, og vil gjerne ha smilet, som jeg tenker er et sunnhetstegn, tilbake!

Fortsatt god sommer! :)

Belinda Jakobsen

01.aug.2010 kl.21:10

Silje: HAHAHA!!!! Feit og blei du liksom. Haha :)

Belinda Jakobsen

01.aug.2010 kl.21:13

Helene: Nesten så jeg har lyst å kåre deg som en vinner her, hehe :)

Er veldig enig med deg i at lyseblåtenner ikke er pent. Men det er jo snakk om å bruke ting i moderate mengder. Det samme gjelder hårfarging, hårbleking, spraytan, sminke, you name it. Ingenting er pent om man overdriver.

Men helt ærlig Helene.. Synes du dønn seriøst ikke at en person med hvite tenner ser renere og penere ut enn en person med brune tenner? Vi som mennesker er født med hvite tenner (som man tydelig ser på barn), men ettersom årene går blir de misfarget av kaffe, te, røyk, mat, tidens TANN (tog du ann?) og diverse, så å bleke tennene for å gå back to your roots er jeg absolutt for. Et hvitt smil, er et pent smil, mener nå jeg :)

Belinda Jakobsen

01.aug.2010 kl.21:14

Hanne Karlsen: Liker du P!NK?!?! DU VINNER!!!!!

tone

01.aug.2010 kl.21:16

Fordi jeg fikk slått ut en tann i en gymtime en gang. så var den blå, og nå har jeg plastikk-tann. den er helt gul :( offf.. vil ha hvite tenner :( kanskje mine foreldrer ser forskjellen bedre , når de ser hvor gul den tanna egentlig er?!

Mari

01.aug.2010 kl.21:26

Vel,hva kan jeg si.. Når jeg jeg var lita hadde jeg et overbitt på nesten 1cm(!!),pyttsann tenkte jeg. Dette kan jo fikses med regulering. Og regulering ble det. Lykke var den dagen da dette togsettet skulle av tennene mine. Nå var jeg klar for å smile til verden! Og siden har jeg smilt. Nesten.. Nå flere år etter at jeg fikk togsettet av,har tennene mine begynt å røre på seg. Greit,jeg har ikke 1cm stort overbitt,MEN jeg har begynt å få mellomrom mellom fortenna:s Sjarmerende sier de fleste.. Det er jo bare søtt! Men,nå spør jeg deg; hadde det ikke vært mer sjarmerende med HVITE tenner som støtte for dette mellomrommet,i stede for gule? I rest my case.

linnea

01.aug.2010 kl.21:48

fordi jeg er glad i deg, fordi jeg aldri har hatt hvite tenner, og fordi jeg har lyst på... og fordi jeg har en knekt fortann.

Henriette

01.aug.2010 kl.21:55

Jeg vil vinne fordi jeg giftet meg i hemmelighet med kjæresten min den 10.juli. 28.august har vi invitert alle vi kjenner til en stor sommerfest og skal overraske dem med nyheten! Brudekjole skal på, frisørtime er ordnet og det eneste som mangler er at tennene mine skinner!!!!

Henriette

Therese

01.aug.2010 kl.22:31

Jeg fortjener å vinne fordi tennene mine har en nyanse langt bortenfor hvit. I tillegg er jeg en person som snakker og smiler mye, slik at tennene synes - da er det lite kult når de er så langt i fra hvite som det går an (omtrent). Når jeg da i tillegg jobber i butikk er det ganske ukult å møte kundene med et ikke-hvitt smil.

Og nå, nå som jeg atter en gang tar fatt på et nytt år som student så tillater ikke lommeboken meg å gjøre slike kjøp. Pengene forsvinner til husleie, møbler, mat, TANNKREM, skolebøker, strøm.. ja, you name it!

Nå gidder jeg ikke si mer, enn at jeg fortjener det. Og at du er kul.

mia

01.aug.2010 kl.23:24

fortjener å vinne siden da kan jeg lettere tvinge meg selv til å slutte med snus.

og fordi jeg har mista kjæresten til militæret, så hadde vært veldig kult om jeg hadde møtt ham med colgateglis når han kommer hjem på perm. :-)

Ane J

01.aug.2010 kl.23:36

jeg vil gjerne vinne for jeg har gule tenner;)

Lykke

01.aug.2010 kl.23:40

Gleder meg til å høre hvordan det går!
Jeg har tilbragt hele sommeren inne på biblioteket da jeg skriver masteroppgaven min for tiden. Mens alle andre har vært på flotte ferier, har jeg nerda i flere måneder. Siden kroppen min er blekere enn noen sommer før (in desperate need of SOLARIUM!) må jeg vel gjøre noe for å se fresh og fin ut når jeg går høsten i møte - så hva hadde vel vært bedre enn flotte kritthvite tenner? Det hadde iallefall gjort meg glad og fornøyd - hva sier du? :)
Kan vel nevne litt sånn diskret på slutten at jeg digger bloggen din :)

inga

02.aug.2010 kl.00:16

Hei!

Jeg syns jeg fortjener og vinne, fordiiii jeg er blakk, det skinner gule tenner av meg og når jeg bruker ansiktsmaske som lyyyyyser hvitt - så kan jeg ikke smile, for da ser tennene mine RÅTTNE ut!

Jeg er oppvokst på en gårdt, blant ku og møkk. Jeg kommer fra et Gudsforlatt sted, Gausdal som sikkert ingen i verden har hørt om, eneste de tenker er Gaus Dal fra Brødrene dal. Å siden det ikke er så veldig mange som har hørt om dette stedet, skal jeg love deg at jeg tviler sterkt på at det i det hele tatt ER noen fra denne bygda som har vinni noe - i gjennom en blogg..

Jeg skal gå videregående mitt fjerde år på rad.

Jeg suger!!!

mvh Inga=)

Pernille

02.aug.2010 kl.02:11

Jeg fortjener å vinne fordi....... Well. Jeg er 17 år, har verdens styggeste tenner som gjør at jeg aldri smiler så mye i offentlighet og spesielt ikke på bilder.. Selvfølgelig kunne jeg tatt regulering og hele pakka, men faen da hadde jeg bare sett ti ganger verre ut med den stålkjeften. Så for å gjøre en liten jente glad, så kanskje du lar meg vinne så folk kan legge merke til de hvite tennene mine i stede for hjørnetennene som ikke lengre syns. Klemz en tannløs drittunge.

Veronica Bremnes

02.aug.2010 kl.02:14

Ok.

Ikke det at dette er en supergod grunn, menne.. Fordi jeg har tannsykdommen "Amelogenesis Imperfecta".

Dette er en arvelig sykdom som jeg har arvet fra min mor, som igjen har arvet det fra sin mor. Begge disse har mistet stort sett alle tennene, da sykdommen gjør at man får mye lettere hull enn andre, og som i deres tilfelle kan tennene råtne bort.

Allerede som 9åring hadde alle jekslene mine store dype hull hvor bare emaljen stod igjen, og jeg måtte gå med sølvfylling (de hadde ikke hvit fylling da) helt frem til jeg var 13år og fikk byttet de ut i hvit fylling. I alle disse årene smilte jeg mest mulig med lukket munn, og var redd for at andre skulle se det.

Noen år etterpå "råtnet" en av hjørnetennene nede, og jeg fikk betennelse som dannet et svær kul på kinnet. Kulen ble undersøkt av leger og tannleger, og gikk vekk da de til slutt trakk tanna.

Jeg må altså relativt ofte til tannlege og kjeveortoped, så det hadde vært digg å iallfall fått blekingen gratis :)

Dessuten har jeg også medfødte hvite flekker inni fortennene, som er hvitere enn selve tennene, så litt tannbleking hadde gjort susen der!

Belinda Jakobsen

02.aug.2010 kl.10:09

Hvordan i huleste helvete skal jeg klare å plukke en vinner?!

Maria Sollie

02.aug.2010 kl.10:23

Fordiiiii jeg vil vinne. That is why. You see? Neida. Men, jeg vil gjerne ha litt finere tenner. Og, jeg prøvde nettopp en pakke fra.. ett-eller-annet og det var så dårlig at jeg nesten (bare nesten) kastet hele pakken ut av vinduet. Og jeg må jo bli positivt overrasket, right? I tillegg, ville det jo vært AWESOME å vinne en konkurranse som selveste Belinda Jakobsen arragerer! :)

Maria Sollie

02.aug.2010 kl.10:26

Pluss, at jeg elsker P!NK og skal gifte meg med Butch Walker. Han må jo like smilet mitt, right?

Linnéa

02.aug.2010 kl.10:29

Fordi jeg fortjener det?

Hah. Drikker vin og snuser way to much. Ikke bra! Eller jo. Eller nei. Alkohol og snus gir ikke verdens fineste tenner og GoSmile hadde vært supert. Jeg kan jo ikke gi opp vinen og snusen, men DU kan sørge for at tennene mine fortsetter å være like fine. :)

elintherese

02.aug.2010 kl.11:22

fordi jeg vil bli like deilig som deg!

Belinda Jakobsen

02.aug.2010 kl.11:32

elintherese: Jeg lukter en vinner! Smisking is tha SHIT!!!

Belinda Jakobsen

02.aug.2010 kl.12:10

elintherese: PS. Sjekka bloggen din, du HAR jo hvite tenner jo!!!

Vibeke

02.aug.2010 kl.12:28

Jeg har akkurat blitt mamma for andre gang (ei lita pie på 5 mnd), og hun vekker meg kl 05 HVER JÆVLA DAG! Går med mengder av kaffe, så tenna mine ser ikke ut. I tillegg har jeg sæggete mage (2 svangerskap på 2 år gjør ikke underverker for kroppen), og store poser under øya. Ser skikkelig deilig ut... NOT! men kan vel begynne med å få tenna til å se ut som de tilhører ei jente på 28 og ikke ei gammel røy på snart 90! Sant?! ;-)

Derfor fortjener jeg å vinne! :-)

Tone

02.aug.2010 kl.12:52

Hey Belinda!

hmmm hvorfor skal jeg vinne. Skal vi se, jeg har helt siden 7klasse hatt dritkomplekser for smilet mitt, dvs at jeg har unngått å smile i mange år fordi jeg har syntes jeg har hatt et forferdelig smil. Og det hadde jeg faktisk også. Awful.. Nekta å ha regulering som 13åring noe jeg såklart angrer bittert på den dag idag... SÅ fikk jeg øynene opp for Tullinløkka tannlegesenter i oslo for et par-tre år siden, som har som spesialitet og konstruere regulering BAK tennene, så det ikke synes i det hele tatt. Jeg trodde ikke det var sant da jeg endelig etter 12 år skulle få rettet opp tennene mine, bittet mitt og hele sullamitten. Nå har jeg snart hatt reguleringen på i 2år, og ingen har noen gang sett at jeg har regulering. Tennene rettet seg opp i rekordfart, nå er det bare bittet igjen som tar sin tid.. Uansett- tennene mine var såpass skeive at jeg hadde problemer med å få kommet til overalt med tannbørsten så det har satt sine spor, noe jeg hvertfall ser. Så jeg hadde syns det vært utrolig kult om jeg fikk prøve tannbleking, noe jeg absolutt ikke har råd til, oppe på de andre tanlegeregningene mine.

Vil smile ordentlig igjen. På Ekte! :D

Cilie

02.aug.2010 kl.15:03

Jeg vil veldig gjerne vinne Gosmile til moren min. Som etter å ha hatt et hjerteinngrep måtte slutte å røyke. Tennene er ikke helt hvite etter årevis med røyking akkurat, så derfor har jeg lyst til at hun skal få nye hvite tenner siden hun har vært så flink ! ;-)

Rakel

02.aug.2010 kl.15:46

Fordi tennene mine blir gule,jævlige og stygge, og tannlegen min nekter å bleke de gratis! Hva skjer med det liksom? Neida, men tennene mine blir utrolig gule helt av seg selv, og jeg har faktisk aldri hatt hull(!!) noe som betyr at jeg pusser bra. Det betyr at jeg lider av den ekstremt skjeldne sykdommen gulestyggetennersomikkeerminskyldogjegikkekangjørenoemedfordiallepengeneminebestemtesegforåblibruktpåklærogdrittistedetfortannbleking.

shorty

02.aug.2010 kl.15:49

Jeg vil gjerne GoSmile tannbleking av den enkle grunn, ingen annen tannbleking jeg har prøvd har gjort tennene mine noe hvitere. Det eneste som har skjedd er at har måttet punge ut høvdinger på høvdinger for tannlegebesøk etter at det har ødelagt emaljen min. Leste at GoSmile var mer skånsomt, så dette hadde jo vært ypperlig.

På toppen av det hele har jeg nylig blitt singel etter 4 år i "fangenskap", så time to shine for the ladies! :D

Og smisking funker alltid, såe, bloggen din ruuuuler azz! ;)

Kathrine Louise

02.aug.2010 kl.17:04

Har brukt noen blekingsmetoder tidligere, men det finnes mye som IKKE funker. Vurderer nå å bestille et nytt sett, så hadde jo vært ypperlig å vunnet Go Smile da! :)

Nikken

02.aug.2010 kl.18:31

Fordi jeg er stygg som juling og født med spikere i kjeften !

Eli

02.aug.2010 kl.18:54

Jeg fortjener det fordi jeg har vært ulykkelig forelsket i en gutt jeg nesten ikke kjenner (idiotisk, I know! ) i nesten ett år, og nå driver jeg og jobber opp mot til å be ham med ut på en date. Og hvite tenner hadde hjulpet mye på selvtillitten!

Og om det ikke skulle bli noen date så kan jeg trøste meg med at jeg i det minste har hvite tenner!

:)

klaaa

02.aug.2010 kl.20:34

Jeg gikk med tannregulering i to år, og gleda meg uendelig til å ta det av og nyte det nye hvite smilet mitt. Men smilet ble aldri det samme og munnen ble holdt lukket, det hadde vært fint å få tilbake selvtilitten med litt hvitere tenner. Ta et skikkelig gliis !

Kunne gitt mye for dine tenner! :)

Karen

02.aug.2010 kl.21:04

Skal ikke lyve og si at jeg DIIIIGGGEEER pink bare for å smiske meg til å vinne(selv om det hadde vært en veldig grei ide, og pink er for all del super flink), MEN føler at jeg fortjener å vinne fordi jeg ALDRI har prøvd røyk eller snus, men alikevell sliter med gule tenner. Føler ikke for å sove med gebiss om natten osv, så da er jo GoSmile den perfekte løsningen! :-)

Benedicte

02.aug.2010 kl.21:57

ehm... bare sånn, syns det var litt påfallende at det har vært litt stille med kommentarer på bloggen din, og med en gang folk kan få noe gratis så kaster de seg over det som hauker! Nei vet du.. jeg syns det er (les;) litt lavmål på sett og vis... men, måtte den beste vinne, og lykke til alle mann, eller nei stryk det. Lykke til, til DEG Belinda, med å plukke ut en verdig vinner i et virrvarr av kommentarer... gjøre det på lotto måten? putte alle de forskjellige begrunnelsene inni no ball greier og oppi en stoooor bolle, også får du et random menneske til å trekke ut 1ball, og tataaaaaa det trekkes en vinner, men DU slipper unna alle teite beskyldninger om å være partisk og blablablaaaaaaa og andre sure kommentarer dårlige tapere kan komme med (:

ANDREA GAVIN

02.aug.2010 kl.23:14

Fordi jeg var yngre og dummere og snuste, og nå er tennene mine gule. Har prøvd tannbleking fra Vita, da det er alt man har råd til på budsjett, men det funka ikke så veldig bra. Pliiis hjelp!

Belinda Jakobsen

02.aug.2010 kl.23:26

Benedicte: Haha - tro meg, jeg har tenkt samme tanken! Troverdige lesere? Hehe. LUL.

Kommer nok til å kjøre en lotto ja!

Benedicte

02.aug.2010 kl.23:49

en lotto måte er nok mest safe for deg hvis du vil oppleve å se din lille søte dott vokse seg større :D hehe nei,men jeg syns faktisk oppriktig synd på deg(ingen forsøk på smisk,slikt liker man ikke... :P ) ooog til de av de som ikke vinner, vil man virkelig ha hvitere tenner, so lets go to tha dentist and let h** do tha jaaaaab :P alltid mulig å spare pæng til no slikt (: bare snakk om prioritering. men altså, hva føler du om behandlingen so far? mer hummbug, masse humbug, litt humbug eller oooi kanskje et seriøst alternativ? (:

Ine

03.aug.2010 kl.00:31

Jeg har ikke noen "skikkelig" grunn til at jeg fortjener dette mest, jeg har bare lyst til å vinne, jeg :)

Belinda Jakobsen

03.aug.2010 kl.08:19

Benedicte: Vet du, stod i dag morges og kikket, og de har faktisk allerede blitt hvitere! Og det går så sykt kjapt, så hadde ikke helt trodd jeg skulle si dette, men er dritfornøyd, jeg. Har hatt noen brune flekker på en tann nede som jeg har trodd var tannstein (noe jeg fikk avkreftet da jeg var og fjernet tannstein, noe jeg gjør 1 gang pr år), som rett og slett bare var misfarging, og disse flekkene har irritert meg grenseløs, men ser jammen meg ut til at de er på vei bort nå, gitt :)

DiAkita

03.aug.2010 kl.11:31

Hunden min jo har hvitere tenner enn meg,så hadde vært greit at de stod i stil med den når vi går på tur...

Tharan Jeanette

03.aug.2010 kl.11:39

Jeg fortjener gosmile fordi jeg nettopp har blitt singel og føler at livet er crap, rett og slett :)

Benedicte

03.aug.2010 kl.11:58

Belinda; Damn, det var jo lynkjapt da! Sykt... men så fantastisk, det er jo bare herlig. Jeg fjerner og tannsten og slikt regelmessig hos tannlegen alltid greit å få gjort, men såå fantastisk at du har blitt kvitt de misfargede flekkene for sånt er fryktelig irriterende! herlig. og det svir ikke ved bruk og alt mulig annen skitt og møkk? og det er ikke sånn at den gele aktige saken renner ut i munnen og gjør skade osv.? for har hørt mang en skrekk historie og bror som er medisinstud. fraråder jerne bruk av tannbleking på egenhånd fordi det kan ende med kreft både i strupe og munnhule. Men det er jo absolutt ingen fare hvis det ikke er noe som renner rundt omkring i munnen! :D

Belinda Jakobsen

03.aug.2010 kl.12:18

DiAkita: HAHA!!!

Benedicte: Nei ingen sviing, ingen søling, ingenting! Er dritbra, faktisk!

charlotte aurora

03.aug.2010 kl.14:48

Jeg føler jeg fortjener gosmile da jeg har endelig vært hos tannlegen etter mangemangemaange år uten å ha besøkt dem, da jeg lider av STERK angst. Etter litt dop, kom jeg meg endelig til tannlegen da, en tann trukket, en tann rotfylt, og 8 småhull , selfølgelig fordelt utover noen uker, men LIKEVEL! IM ALIVE , men fremdeles gule tenner. Så hadde vært kosen med en slik fin oppmuntring :-D

Linn - doederlein

03.aug.2010 kl.17:53

Hey! har tenkt på tannbleking i mange år nå,men har aldri turt å prøve noen siden jeg er veldig skeptisk av meg.

Har fått meg kjæreste,og vil derfor se bra ut foran ham,jeg røyker,snuser og drikker MASSE kaffe. DERFOR trenger jeg dette. :)

Du er håpløs :)

03.aug.2010 kl.18:39

I motsetning til samtlige andre her så har jeg ingen ny kjæreste jeg må stråle for, og jeg røyker ikke heller...men jeg er rett og slett så bleik at huden min er hvitere enn tenna mine.

...ikke det at det er så vanskelig å bli hvitere enn tenna mine da, hehee...he.

Men jeg kunne da tenkt meg å ha hvitere tenner enn hud. Hadde vært ganske ok. Så kanskje jeg får meg en kjæreste å "stråle litt ekstra" for en dag...hvis jeg får hvite tenner. PLIS?!

M

04.aug.2010 kl.14:53

Jeg har ganske enkelt gule tenner, kan det bli no greiere?

Eline

04.aug.2010 kl.18:45

Jeg har hatt regulering i tre år. Det har misfarga tennene mine veldig. Det som er ekstra irriterende er at de to fortennene mine er hvitere enn de andre, og det vises veldig godt. Folk kommenterer det hele tiden. Så det hadde vært veldig fint med Gosmile :)

Ps. bloggen din er super :D

Charlie

04.aug.2010 kl.21:48

Etter snusing (og festrøyking) og vindrikking(!) trenger mine tenner denne pakka! Hjelp din medsøster sier jeg bare. I need it. Piz.

Ann Kristin

05.aug.2010 kl.01:26

Fordi jeg har gule tenner.

Ann Kristin

05.aug.2010 kl.01:28

.. og fordi jeg kanskje hadde turt å smile med tennene åpne på bilder fremover! Kjedelig å ha munnen lukket på hvert eneste bilde, men sånn blir det bare når en ikke har så hvite tenner som du har! Hadde gjort mye for å få dine tenner!

I tillegg hadde det vært gøy å hatt hvite tenner til jeg begynner å ha sendinger igjen (lokaltv)

Karita

05.aug.2010 kl.01:29

Jeg røyker ikke, snuser ikke, drikker ikke kaffe eller lignende.. Jeg har bare ganske gule tenner fra naturens side uheldigvis... Det gjør at jeg ikke liker å smile med åpen munn og jeg hater å snakke foran folk slik at de kan se tennene mine. Hadde blitt superglad for litt hvitere tenner!

Kristine

05.aug.2010 kl.16:27

Jeg vil vinne fordi jeg vil ha hvite tenner...

Marte Forsberg

05.aug.2010 kl.18:23

Trenger sårt litt (eller mye) tannbleking siden jeg har røyket i 10 år nå. Altså, jeg fortjener å vinne pga av min dumhet!

Caroline

06.aug.2010 kl.00:41

For det første; Heeelå! :) Nice blogg, stå på videre.

Hmm, en bra begrunnelse kan være så mangt..

Jeg kan vel si at jeg fortjener det fordi jeg har lyst på det? Jeg har fortiden ikke penger, og det er fordi jeg er arbeidsledig! Har tenkt på det noen ganger, men har ikke tatt meg råd til det.. Alle vil ha hvitere tenner, og jeg er en av de!! Såå, gimmeeeee:D:D

Kos

Kathrine

06.aug.2010 kl.01:43

Det hadde slettes ikkje vore feil med nye, skinnande tenner på ei som skal starte blogg i Bergen og få gutten heim fra us and a om en måneds tid. Krittkvite tenner hadde vore lykke. Lykke til med trekninga. Go smile!

Karina

06.aug.2010 kl.04:09

Jeg skal snart på fotoshoot og da vil jeg helst ha hvite tenner :D Haha dårligste begrunnelse.

Kjersti

06.aug.2010 kl.11:36

HEYA.

Har akkurat sluttet å snuse! Ettar 4 år som totally addicted. Vet 4 år høres litt lite ut, men eg e liksom bare 20 no..så..

Uansett, hadde vært en dritbra belønning å kunne fått tilbake den naturlige (elfenbens)hvite fargen på tennene mine.

Mvh. Kjersti som kan nåes på kjersti1202@hotmail.com

06.aug.2010 kl.12:10

Skal vi se.. Å sette seg ned å skrive en god begrunnelse på hvorfor akkurat JEG skal vinne, en begrunnelse som skal overgå alle de 75 andre med gule tenner, regulering, lite penger osv har jeg ikke.. Ja, har hat gom. Ja, drikker kaffe pg alkohol. Røyker - nei, snuser - nei. Fattig student? Oh, yes.. Men dette gjør og er vel 9/10, så - what's the point!

Trenger ikke legge skjul på noe, og kan være såpass ærlig at jeg sier at grunnen til at akkurat jeg har lyst til å vinne, er fordi jeg ikke hadde hatt noe imot å ha hvitere tenner, og heller ikke å fått noe som virker, gratis! Tannkremene på apoteket har null, zero effekt! elendige greier..

Krysser fingrene for at jeg er en av de med riktig "tallrekke" i lottoen idag.

mvh. Lene Bakken Fleischer

elintherese

07.aug.2010 kl.01:51

dog ikke like hvite som dine, b! well, i wish. you pretty mama!

Kristian Sletten

07.aug.2010 kl.12:46

Hei.

Jeg er så heldig å være gift med verdens best jente. Dessverre har hun hatt misfargede tenner som har gjort at hun nesten ikke smiler, eller ler, og når hun først smiler så dekker hun munnen sin med hendene. Hun har verdens vakreste smil, og jeg synes det er så synd at litt misfarging gjør at jeg får sett dette smilet så sjelent. Økonomien vår er av private grunner veldig, veldig dårlig, og jeg har derfor ikke hatt råd til å kunne gi henne et smil som gjør henne stolt. Da jeg da kom over denne konkurransen så jeg det på den gyldne mulighet til å kunne gi henne en gave som vil få den vakre kona mi til å smile og le uten å være flau. Det ville vært det fineste jeg kunne gitt henne, så jeg kan ikke gjøre annet enn å krysse fingrene og håpe at jeg ikke er for sent ute her.

Mariann

09.aug.2010 kl.19:35

Hallåå snuppa, du skulle trekke på fredag, ehm idag er det tirsdag lizzm hehe

Belinda Jakobsen

09.aug.2010 kl.22:23

Mariann: Hei, jeg heter Belinda, og jeg er alltid sent ute.

Belinda Jakobsen

09.aug.2010 kl.22:51

Kristian Sletten: And the winner is... YOU.

Skriv en ny kommentar
hits