follow me

Så vaskemaskinen min har streiket. Og jeg føler meg dritvoksen. Hvor voksen er man ikke når man har problemer med vaskemaskinen liksom? Voksen.

Kanskje ikke fullt like voksen når man må ringe 911 for å finne ut hva i huleste helvete man må gjøre med en ødelagt vaskemaskin da, men men. Bagateller. Har enda ikke ringt, btw. Tiltak, vøtt. Så den står bare der. Og ser dum ut.Men alle vet jo at man kan få hva som helst via TWITTER og Facebook, så..


Trykk på bildet for å følge meg på Twitter.

Fikk jo for faen jobb som programleder i NRJ etter å skrevet "TRENGER JOBB!!!!!" på Facebook, så en vaskemaskin burde ikke være store saken.

Apropos NRJ.. Begynte på jobb igjen på mandag etter en.. sykt lang ferie. Skal ærlig innrømme at jeg grudde meg som bare f og la meg med verdens største klump i magen på Søndag. Ikke fordi jeg ikke liker jobben min, for herregud:


Trykk på bildet for å følge meg på Twitter.


Men fordi jeg kom til å få denne følelsen 5 dager i uka igjen:

Trykk på bildet for å følge meg på Twitter.

Okei.... greia er dette: Jeg har typ 961 følgere på Twitter. 961. Tidenes mest irriterende tall. Kan dere følge meg på Twitter? Vil nå 1000 i det minste. Såpass fortjener jeg. Jeg ER faktisk en veldig interessant twitrer!! Bare se:


TRYKK PÅ BILDET FOR Å FØLGE MEG PÅ TWITTER!

Anywho. Hanne og jeg hadde ettermiddagssendingen i dag, sammen. Vanligvis er jeg bare på fra 13-15. I dag var jeg fra 13-18. Var dritgøy! Rakk å snakke om både de stive niplene mine og om å slenge kølla begge veier før jeg ble tatt av lufta. Good times!!! For de av dere som ikke er herfra og vil høre programmet... HADDE DERE FULGT MEG PÅ TWITTER HADDE DERE FÅTT LINK TIL WEBRADIOEN!!!Ser kanskje ikke superlykkelig ut her menne... fuck it. Jeg ER ikke superlykkelig om dagen. Viktig å grine litt, vøtt. Kjenne at man lever! Hva skjer med at livet må være så latterlig vanskelig til tider?

PS. Kom nettopp på noe. Om jeg gjør om på konkurransen under her for GoSmile til at den som skaffer meg flest følgere på Twitter på en måte... vinner. Blir dere sure da?

b.

16 kommentarer

Stjerne

03.aug.2010 kl.23:01

Jeg blir ikke sur, for jeg er ikke med :D

GO FOR IT!! Haha

Benedicte

03.aug.2010 kl.23:09

jeg tror faktisk om du hadde endret det at det muligens hadde gjort det lettere for deg :) jeg hadde ikke brydd meg faktisk, fordi dette er DIN konkurranse og etter min mening derfor DINE regler!

vaskemaskin; har du noe som kalles støvfilter? hvis, åpne det, se om det ligger noe inni der, hvis ta det ut, eller selvfølgelig skru igjen og la det ligge der i påvente av at en hunk kommer å fikser for deg:D vipp deretter vaskemaskinen opp på to ben eller hva man skal si, mot deg, hold den, se om det renner vann ut, hvis hold til alt vann er rent ut, deretter, trekk ut stikk kontakt og sett den inn igjen! forhåpentligvis er maskinen da fornøyd, hvis dette heller IKKE virker, ring service mannen en gang til å klag i vei! good luck

ps,. hvilken vaskemaskin har dere?

Maria Ljung

03.aug.2010 kl.23:11

hørte det om nipplene, haha. du ække goo :)

Veronica Bremnes

03.aug.2010 kl.23:24

Ja.

Silje

03.aug.2010 kl.23:27

Jeg blir sur! Fortsatt bleik og feit og nikotinsug hele tida!

Neida. Måtte den beste vinne :)

klaaa

03.aug.2010 kl.23:51

Dear God give me GoSmile, not another competition!

Gr8

04.aug.2010 kl.07:58

Skulle ikke vilja va denne kvinnans man. Och jag tror att den där Kjetil inte är bortrest han sitter fast i støvfiltret.

Belinda Jakobsen

04.aug.2010 kl.08:08

Silje: Vet du hva som hjelper med nikotinsug? En liten sigg her og der. Jeg trodde det skulle være DRITVANSKELIG å slutte å røyke, men herregud, er jo bare å røyke litt innimellom så får du ingen sug!

Gr8: Yeah.

Sunniva

04.aug.2010 kl.09:54

Sånn. Nå følger jeg deg på twitter. Masa.

Belinda Jakobsen

04.aug.2010 kl.09:59

Sunniva: <3

Guro Opstad

04.aug.2010 kl.10:21

Det må vel være en av fordelene med å jobbe i radio, for da trenger du ikke alltid å se superhappy ut! (Bare du høres sånn ut ;p)

Belinda Jakobsen

04.aug.2010 kl.10:22

Guro: Noenganger en veldig utfordring også :) Å spille glad når man egentlig ikke er det. Men heldigvis er det en veldig gøy jobb, så hjelper på humøret :)

Marit

04.aug.2010 kl.16:37

Jeg følger deg, belinda!

Veldig interessert i radio, faktisk. Kult, eh?

Du får si ifra hvis NRJ trenger folk en gang i fremtiden... eller noe slikt.

Belinda Jakobsen

04.aug.2010 kl.18:20

Marit: Thanks!! Ja vet du hva, skjønner ikke hvorfor det er så jævla gøy å snakke inn i en mic, men det er det altså!!

Sara

05.aug.2010 kl.00:04

Hehehe. Ja, jeg blir supersur for jeg har ikke twitter og trenger vakre tenner! Du bor i kristiansand, du skjønner hvor kjipt det er å komme hjem etter backpacking mange kilo tyngre enn du var, bleik fordi det er vinter i australia, og gule tenner fordi du har levd på sjokolade? Så har jeg selvfølgelig brukt opp pengene mine, og kan ikke fikse utseendet på tom lommebok. :(

..Men sånn i teorien følger jeg deg SELVFØLGELIG på twitter.

Marit

05.aug.2010 kl.23:24

Ja, det er det! Var med i en nettradio en gang, sykt kick!

Skriv en ny kommentar
hits