Papercut

I dag fikk jeg lov til å snakke om hvor mye jeg har lyst å bytte legning for P!NK på radioen. NRJ Krisitansand for the wind.

Ellers er det ett par stk som har forstått bruken av Twitter:

Oppegående jente ho Maria!

Og sjefen min. En idiot av de sjeldne som gikk fra å ikke ane hva Twitter er til å ha 5.000 followers på typ en måned. Så jævlig dårlig gjort. Spesielt med tanke på at jeg er et konkurransemenneske så det holder. Jeg er best, ingen protest.


Så! Sitter på jobb enda og venter på mamma. Skal sitte på med henne tilbake til Lyngdal der jeg skal hente bilen til pappa som jeg deretter skal bruke inn til Oslo. Latterlig unødvendig og dårlig planlagt av meg med tanke på at Lyngdal ligger i motsatt retning og at jeg derfor legger på 2 timer kjøretid, menne... Ække så organisert, vøtt.

Ellers, dere spurte om GoSmile hadde funket til nå?


Webcam just nu... De er jo blitt godt hvite? Eller? Har halvert dosen da, så ikke brukt opp den 7 dagers boksen jeg fikk. Her ser dere også restylanoverleppa mi forresten, ho ho. Eller. Legger jo ikke merke til det med mindre jeg hadde lagt til et "før" bilde. Og det orker jeg ikke, såe.. Ja. Har testet de på flere personer også, så de som sier at det er ekkelt å kysse ei jente med restylane kan ta seg selv i raua med en stokk. Jeg er virkelig en fabelaktig kysser. Det er alltid en ting jeg nevner når jeg i diverse jobbintervjuer må ramse opp 5 positive ting med meg selv.

Hvor var jeg?

Hvertfall. Har ikke sovet no særlig de siste nettene, can ya tell?

Sminke er forbeholdt lørdager. Og stygge mennesker. Derfor går jeg uten.

Lurer på om jeg noengang kommer til å stå opp når klokken ringer 07.00 slik at jeg rekker å sminke meg, ta en kaffe, kle meg i våken tilstand og spise frokost før jobb? Foreløpig står jeg opp 07.45. 08.03 er jeg på jobb. Hver dag.

Ellers har jeg en liten crush på Jordin Sparks. Spesielt denne låta HER (nekter å legge ut selve YouTube'n for denne låta er så jentete og klissete at jeg blir kvalm av meg selv, men noenganger må slike låter til de og. Når jeg tenker meg om så elsker jeg denne HER også). Om jeg kunne byttet meg selv ut med hvilken som helst annen person rent utseendemessig, tror jeg jammen meg det hadde blitt Jordin Sparks. Nei vent. Megan Fox. Ja ok, Megan Fox.

Har dere forresten sett den nye musikkvideoen til Rihanna & Eminem? Om ikke - HERE YOU GO.

Ich gotten to run, zu bitten. Skal forresten fortelle dere litt mer om Beauté Pasifique senere, hadde en liten apiffany ang det her i sommer ser dere. Gudd shit!

Snakkes fra Oslo, da.

b.

5 kommentarer

Maria Sollie

06.aug.2010 kl.16:48

Wow, hun Maria må da være utrolig godhjertet. Sier så mye fint til folk. Jeez. Wish I knew her..

Veronica Bremnes

06.aug.2010 kl.16:49

Jeg ser det uten "før" bilde. (...)

ThisIsThomas

06.aug.2010 kl.17:55

Synes det er litt dårlig gjort å ikke ta med tweeten min også..En av dem...Samme hvilken. Egentlig vil jeg vel egentlig bare være med her jeg også?

Gr8

06.aug.2010 kl.18:32

Go Smile, jag brukar tugga lakritskonfekt och sen baka ut på tänderna, sen går jag ut och bara smiler (tveksam norsk översättning: Jeg pleier å tygge lakris godteri og så ut igjen på tennene, så jeg går ut og bare smile)

Maren Melstveit

08.aug.2010 kl.00:29

Nydelig, hvite tenner! Og lepper, hehe! btw jeg HATER det nye drittsystemet til blogg.no hvor vi må gjenta bokstavene for å poste kommentar. SUCKS! Jeg gidder nesten ikke kommentere på min egen blogg engang fordi det er så SYKT tiltak! Ah, måtte bare få ut litt frustrasjon =)

Skriv en ny kommentar
hits