Oslo

Home, sweaty home.

Stod i halvannen time i stillestående kø på vei hjem. For det gjorde meg ikke gretten liksom.

---------

Nå sensurerte jeg nettopp en liten tekst her for å unngå hatmail av kristne mennesker fremover, men ja. Noen mennesker burde ikke sitte bak rattet. 80 km/t betyr IKKE 50 km/t m/sightseeing. Kunne ikke alle bare gjort som meg og bare holdt 135 km/t straka vegen? Smooth kalles det, smooth.

Skulle nesten hatt bilde av kjerra jeg har kjørt i helgen. Hun er et syn! Typ 3 seter framme, og der satt vi jammen meg 3 stykker også. Intimt, æ like d.

Så Oslo var flott. Har vel egentlig ikke gjort særlig mye, uten å begynne å grine når jeg endelig fikk sett Lui igjen. HerreGUD som jeg har savnet den hunden. Og hun ble sååå glad for å se meg, ørene rett bak og klarte ikke stå stille den lille kjukkebollafeita mi.Det var forresten kun frem til hun så min bror. Da var det gjort - forråsirresånn.Er ikke så lett å se det, men ligger en liten hund i armkroken hans der. Søtt? Not so much. Lui har ikke øyer for NOEN andre enn Marius når han er rundt. Blir så fort sjalu, er ikke bra for meg. Så Marius får ikke lov til å se Lui mer.

Faen så deilig å reise bort for ei helg altså. Forrige gang jeg hadde det... litt kjipt. Så flyttet jeg til Oslo. Denne gangen tror jeg at jeg skal nøye meg med å reise dit i helgene. Denne helgen ble tilbragt med min bror, VIVIAN fra IDOL, IDAWULFF.COM, og kjetil da.Mens de voksne og ansvarlige stod på kjøkkenet og lagde middag, satt vi kidsa ute og drakk cider og fniste til Kjetil som skrev neste års store sommerlåt! Blir garantert en hit. Goes like this:

"If you touch me, you will burn,
'cause I'm chot like the sun
chot, chot, chot,
chot like the sun.
I'm chot like the sun,
'cause the sun is chot!"

Ja.. Deretter ble Ida plutselig full og satt kun i en BH resten av kvelden.Nei vet du hva.

Nå skal jeg legge meg. I morgen er det mandag, og da skal jeg gjør som gud sier: "Det gamle er forbi, se!!!! alt er blitt nytt!!!". Kommer til å bli dritbra. Jeg skal ha et dritbra liv fremover. Utrolig kjedelig å kaste bort dager i sine beste år på å deppe. Passer seg ikke. I morgen skal jeg til og med sminke meg! Bare en uke siden sist, nå. Flott, det.

Kjøpte forresten en iPhone til mamma i helgen. Hun ble så glad :) Årh, I'm such a good daughter.

b.6 kommentarer

Silje

08.aug.2010 kl.23:31

:)

Helene

09.aug.2010 kl.00:13

digger'æ :)

Sara

09.aug.2010 kl.08:48

Såee.... Hva skjedde med konkurransen? Haha. Did I miss something here?

Belinda Jakobsen

09.aug.2010 kl.10:29

Sara: Neida! Er bare meg som er sent ute. Havnet uten internett i helgen, ser du.. Kommer opp i løpet av kvelden! :)

Gr8

09.aug.2010 kl.10:30

Up's & Downs så er livet. Glad for at du føler deg bra.

Belinda Jakobsen

09.aug.2010 kl.14:18

Gr8: Takk :)

Skriv en ny kommentar
hits