Beauté Pacifique

Hverdagen. Utrolig rart å komme tilbake til rutiner og klokkeslett etter en måned der man spiser når man vil, sover når man vil, er full når man vil, og generelt sett ikke ofrer én eneste tanke til rutiner og alt det dette måtte innebære. Dette har sine positive sider, men ÅHÅJ, også sine negative, spesielt for ei jente som har URUTINERT som mellomnavn.

Anyhow, var i Lyngdal i sommer, og som vanlig pakket Belinda Urutinert Jakobsen med seg tøy og støff for typ én dag, mens ho ble værende én uke. Noen av tingene jeg glemte å pakke med meg var renseproduktene av Beauté Pacifique, noe jeg i ettertid er latterlig glad for at jeg gjorde, for jeg fikk se hvordan huden i ansiktet mitt ble etter nøyaktig 6 dager der jeg kun smugbrukte mammas dyre produkter i stedet. Og - forråsirresånn - jeg merket forskjell. Man bli bortskjemt, vøtt, man bli vant til gode produkter og glemmer å tenke tilbake til gode gamle tider der ekstremt uren hud var vanlig kost.

Kort fortalt! Etter 6 dager der jeg brukte andre (gidder ikke navngi, men dette er snakk om expensive stuff) produkter, hadde alle de sorte prikkene jeg før hadde overalt i ansiktet kommet tilbake, talgklumpene jeg sliter med på haka var doblet, og huden var tørr og flasset. DRITKJIPT.

Så jeg kom tilbake til leiligheten min, gav meg selv en real rens med Beauté Pacifique og la meg med en fuktmaske. Dagen etter - smooth like a babys butt. De sorte prikkene forsvant i løpet av ett par dager, og talgklumpene begynner å slippe taket nå. Sykt!

SÅ. Kjære medmennesker. Om jeg kan anbefale dere noe som helst i denne verden, så vil jeg anbefale 2 ting akkurat nuh som burde være et must i enhvers baderomshylle. Folkens, si hei til Beauté Pacifique.

Must #1 - Rensekrem


Kan kjøpes her for 199,- Utrolig drøy, har hatt min i vel 3 måneder nå, og er fortsatt ikke antydning til tom.

Must #2 - Fuktmaske


Kan kjøpes her for 249,- Også utrolig drøy, med samme prinsippet som rensen over. Ikke antydning til tom. Deilig!

Okei. Mens jeg først er i gang her. Er det noen av dere som anskaffer dere en støvsky av tørr hud når dere tar av dere tightsa om kvelden, og genrelt sett har mye tørr hud? Sånn var hvertfall jeg før. Og smørte meg typ hver dag og litt ekstra etter en dusj. MEN! Så ble jeg introdusert for en bodylotion av BP her som lovte at jeg etterhvert kun ville trenge å smøre meg typ 1 gang per uke. Yeah right! Menne.. sånn var den da altså. Så nå smører jeg meg seriøst ca 1 gang per uke, og jeg har SILKEMYK hud (hører dere, gutter?! SILKEMYK).


Kan da kjøpes her til 299,-

Er mange, mange flere produkter som fortjener anbefaling her, men kan vi ikke si det slik at dersom noen av dere har noen som helst problemer med enten hud eller hår, så legg igjen en kommentar så kan jeg se om jeg kan finne et produkt jeg kan anbefale til akkurat ditt problemområde? Begynner å kunne dette produktet nå, serru!

Fantastic!

b.


6 kommentarer

Silje

09.aug.2010 kl.16:07

Jeg er så alvorlig hypp på å prøve dette merket! Du skryter jo uhemmet av det, og av en eller annen grunn stoler jeg 100% på deg her. Jeg har slitt med mye dritt på huden min opp gjennom årene. Av og til kan huden min være helt grei (ikke perfekt, da jeg sitter igjen med en del arr), men av og til får jeg kviseutbrudd fra helvete. Jeg er ikke superfan av å bruke maaange produkter, men jeg er ute etter en god ansiktskrem og muligens en rensekrem som kan få orden på disse urenhetene som støtt og stadig dukker opp. Help me Belindaaa!

Maren

09.aug.2010 kl.16:41

Heii Belinda. Nå skal jeg virkelig teste deg her. Jeg har det jeg vil kalle merkelig hud. Altså, ansiktet mitt er en blanding av tørr og sensitiv hud. Samtidig blir jeg veldig fort blank (ser svett ut.. æh), og blir fort rødlig i huden. Har du noe fra Beauté Pasifique du tror vil funke på huden min? Veldig redd for å prøve noe i nytt, siden jeg har veldig sensitiv hud.. Takk på fohånd ;) Digger deg forresten!

AK

09.aug.2010 kl.16:54

Jeg sliter med en del "nupper" bak på overarmene, og bak på lårene. Har prøvd alt mellom himmel og jord av produkter, men ingen ting hjelper. Har også prøvd Beauté Pasifique. Så hvis du klarer å hjelpe en liten stakkar, så er du god! :-)

Og bare så det er sagt, så ler jeg meg skakk av bloggen din, I love it!

Helene

09.aug.2010 kl.17:57

Hah! Kjenner meg så sykt igjen når det gjelder den støvskyen av tørr hud altså! Men hvorfor er denne kremen du snakker om så mye bedre enn andre?

09.aug.2010 kl.23:22

Æsså, nå har'u allerede fått meg til å bli hekta på glo som jeg er superfornøyd med, så kan vel ikke annet enn å bestille det her også! Har sorte og hvite prikker all over the place.
Har lest bloggen din lenge nå, og blitt flinkere til å kommentere, men har vel aldri nevnt hvor FANTASTISK bloggen din er! So, there you have it. Fantastisk. Rett og slett.

Belinda Jakobsen

09.aug.2010 kl.23:33

Anonym: Nå gjorde du nettopp en gretten Belinda veldig glad. TAKK!!

Prøv de to øverste tingene av BP her, og jeg garanterer deg resultater. Sykeste produktene jeg har vært borti!

Skriv en ny kommentar
hits