Vinneren av GoSmile

Hei, jeg heter Belinda Jakobsen, og jeg er alltid litt sent ute. Dessverre.

Men hei, vinneren av GoSmile ble denne karen her:Kristian Sletten! Rett og slett fordi jeg er en sucker for romance, og når en stakkars kar her ønsker å gi kona sitt et smil hun alltid har ønsket seg, klarer jeg ikke dy meg. Bare fordi jeg har et kjærlighetsliv som får de fleste til å rynke på nesen og slå seg selv i bakhodet (med en hammer), betyr ikke det at jeg vil andre skal ha det slik. Så, Kristian - VÆSSEGOD!! Du vil bli kontaktet på mail, og dette er altså hva du får:Med det sagt var det helt totalt jævla krisevanskelig å velge en vinner. Skulle ønske jeg kunne gi alle dere... 80? stk en pakke med GoSmile.

Personlig er jeg ganske fornøyd med produktet. Nå hadde jeg jo relativt hvite tenner fra før av, så er ikke de største forandringene jeg ser, men er absolutt en liten nyanse hvitere. Jeg opplevde bittelitt sviing innimellom akkurat i det jeg smørte på produktet, utenom det, ingen irritasjoner. Det er enkelt å bruke, og til og med mi bestemor ville forstått GoSmile.

Ellers.

Lekte med disse gutta litt i dag:


A1 in my <3.

Jeg har også hatt besøk av mamman min. Kjøpte jo en iPhone til henne i helgen, og lykkeliten kjørte inn til Kristiansand i dag for å hente den og for å få litt opplærling. Om ikke jeg er verdens beste datter så vet ikke jeg. Viktig å tenke på arven, vøtt! PC, Mac, iPhone, lys & ventilasjon til hele huset, herregud jeg skjemmer ut mi mor, ass.

Akkurat nå ligger jeg i senga med en liten drittunge av en hund som gjør alt hun kan for å få oppmerksomheten min. Ikke faen om hun får den. Bloggen kommer før alt!!!! Det er hvertfall mitt motto. Neida. Joda. NEIDA. Har lært Lui opp til å sove i sin egen lille seng, som står rett ved siden av min her, men noenganger skulle jeg ønske hun var en søt liten pusekatt jeg kunne sove fu i fang med hver natt, men er ikke bønn. Så ender alltid opp med at hun står ved sengekanten min og gråter mens hun vurderer om hun tør å hoppe ned i sin egen. Dritthund.

Apropos hund! Har ikke gått opp for meg før i dag hvor latterlig like jeg og P!NK er!! Bare se!!

Ikke bare er vi påfallende like av utseende, men vi har jo søren meg så og si samme bikkje også! Skremmende! Ikke rart vi er MEANT2BE. P!nk in my <3 4 EVAH.

Og! Har en ny sang på hjernen. Kjære mennesker, I give you... STAGE DOLLS:

Stage Dolls - Love Don't Bother Me


Disse gutta kommer også til Sørlandet innen måneden er over, og da er selvsagt storfan Belinda Jakobsen på plass backstage. Diskuterer med meg selv her hvem av de jeg skal ta med meg hjem...


Valgets kval. Får ta stein - saks - papir.

Men sånn fra spøk til alvor. Hvor vakker er ikke den låta? STAGE DOLLS IN MY <3.

Husker dere forresten denne her...

... som ble ødelagt?

Vel. Har ikke gjort no særlig med saken enda, da jeg er mer den type person som liker å få ting servert på et sølvfat, MEN! I dag fikk jeg vite at vi har en vaskekjeller!! En SVÆR en, med typ 7 vaskemaskiner! Noe som er ganske sært med tanke på at det kun er 3 leiligheter i dette bygget, men anywho, jeg kan slutte å vaske tøy for hånd! I teorien, vel og merke. Har seg slik at jeg så The Blair Witch Project i helgen, så jeg står ikke der nede alene og vasker tøy om så livet mitt står på spill, men nå har jeg hvertfall muligheten. Plutselig ser jeg en fyr stå i et hjørne, og så, så dør jeg.

Var forresten også og tok neste steg av tattoo-removal-behandling i dag på Kjøita Laserklinikk. Og ikke nok med det, jeg ble INTERVJUET mens jeg lå der og ønsket at jeg faktisk så en mann stå i et hjørne, slik at jeg kunne DØ. Helt usannsynlig vondt, noe Fædrelandsvennen tydeligvis var strålende fornøyd med; "Er det verdt å fjerne en tattoo, synes du?" - "NEI FOR FAEN!!!! NEI!!!!!". Kommer på trykk i morgen. Tror jeg.

Over til noe annet, hvor vakkert er ikke dette?

iLike.

Annet jeg liker, er broren til Miss Lui. Har helt glemt ut å si det, men vi hadde en liten playdate med lille Theo forrige helg da Vivian var på besøk. Jeg tror de merket med én gang de så hverandre at de var familie eller hva søren hunder tenker, for mens Lui vanligvis gjemmer seg bak mine bein når hun treffer nye hunder, tok hun imot Theo slik som dette:Jeg begynte jo selvfølgelig å grine med en gang. Så ufattelig rørende!! Theo var veldig glad i Lui. Kanskje... kanskje litt for glad:

?
?


Jaja. En skal tidlig krøkes, det er mitt motto!!

Ellers tror jeg at iPhonen min kommer i morgen. Den var så ødelagt at jeg får ny istedet. Digg! Da kan jeg endelig kaste dette shitet her til helvete bort:


Tenk at jeg har tastet på dette skvipet i over en måned. Ikke rart ingen får svar på meldingene mine lengre. Gleder meg til å knuse den i en fjellvegg.

Egentlig.. egentlig er det en lånetelefon, så jeg burde vel i prinsippet levere den tilbake, men! Er lettere å be om tilgivelse enn tillatelse, vøtt. Stein - saks - papir. Jeg vant! Knusing i en fjellvegg it is!

Kjære Jesus. Jeg må sove. DVS, jeg må se én episode av Felicity før jeg sovner. Tidenes tregeste serie, men den inneholder tidenes deiligste gutt, så det er verdt å sovne til. FORRÅSIRRESÅNN.

Nighty!

b.

11 kommentarer

10.aug.2010 kl.09:54

HAHAH, ilu!

elsker måten du skriver på!

Gr8

10.aug.2010 kl.13:05

Åhhhh, skynda deg att skaffa ippy for nu kommer en app för IKEA, yippikayeii..

Helene

10.aug.2010 kl.15:32

Mmmm jaa, veldig enig! Regner med det er Ben du sikter til, og ikke Noel? Han er bare gay. APROPOS deilige menn og Ben - synes du ikke Tommy Fredvang er litt Ben look-a-like?! Tar dæm bægge æ!

Helene

10.aug.2010 kl.15:53

Du er DER du faktisk ;) hmmm, må faktisk si meg litt enig. Jeg fikk seriøst litt pusteproblemer og rødmet første gangen jeg så Tommy på TV'en. For en utstråling! Visste ikke at vi hadde så kjekke, og samtidig jordnære gutter, i Norge. Yummy yummy - gimme some of that!

Belinda Jakobsen

10.aug.2010 kl.17:15

Helene: Aldri sett fyren på TV faktisk! Men er en veldig hyggelig gutt :)

Nina

10.aug.2010 kl.21:06

kjøpte du iphone 4? Hvor du kjøpte den?

Belinda Jakobsen

10.aug.2010 kl.22:42

Nina: Nei, nei. Fikk bare ny 3GS, da den gamle min var for ødelagt til å bli reparert :) Men de fleste kjøper 4'ern direkte via Apple sine nettsider. Or so I've heard.

Gr8

11.aug.2010 kl.11:40

Har en rygg som dreper meg. Jævla sakte, men jævla sikkert.

8 minutes ago via Twitter for iPhone

: legen sier, var det lenge siden du byttet seng

***********************************************************************************

Vi er tre trøtte programledere som står i Tresse og suger etter kaffe! Noen der ute som vil komme med det til oss? :) RT about 1 hour ago via Echofon.

Ok har bryggt en termos kaffe, men var faen ligger Tresse?

***************************************************************************************

Er det mulig å ha mareritt i våken tilstand? about 12 hours ago via TweetDeck

: Psykologen sier: nei

****************************************************************************************

Laster ned App's til iPhonen min igjen.. Hva er must haves? about 12 hours ago via TweetDeck

: IKEA appsen...

******************************************************************************************

ihihi...

Bettha

11.aug.2010 kl.15:53

Hahah, du er den festligste jeg vet om!

Helene

11.aug.2010 kl.22:24

Tommy Fredvang skal være med i "skal vi danse". Holy shit! ;-)

Belinda Jakobsen

11.aug.2010 kl.22:42

Gr8: Haha!!! :)

1) Fikk ny, dyr og perfekt seng i februar, men var på havrafting tidligere i sommer der jeg skadet ryggen, og i ettertid har den bare blitt værre..

2) HAHA!!!

3) Faen, følte jeg hadde det, jeg.

Helene: I know, hehe :)

Skriv en ny kommentar
hits