DEMON

Nå er jeg lettere irritert her. La meg for en halvtime siden, klar for å BLOGGE, så funker ikke blogg.no?!

"Service Unavailable"

FUCK livet.

Forutenom det startet dagen ganske så deilig i dag. Eller, dagen starter da tross alt kun deilig når man våkner ved siden av en eller annen idiot man liker og har klart å lure med deg hjem, men rent jobbmessig, så var i dag en dag jeg kommer til å huske. Er verdensserie i sandvolley aka Otera Open her i Kristiansand om dagene, og for guds skyld ikke gå hen nå og tro at jeg bryr meg døyten om Volleyball, for det gjør jeg virkelig ikke, men vi har rigget til studio UTE på stranden rett der som alle hunksa løper rundt, og har sending live derfra! Chill!

Så i dag morges våknet jeg da til klar blå himmel og ei jævla stor sol, så til tross for at jeg har gått i boblejakke de siste dagene og blitt mobbet som bare helvete, tok jeg på meg en sommerkjole og åpne sko og valset lykkelig ned på jobb.

Der tok jeg... Ok, vær forberedt. Jeg har fått tilbake iPhonen min og er DRITHAPPY og kommer KUN til å legge ut bilder tatt via Camera+, Hipstamagic etc fremover. Hvertfall. Der tok jeg da dette bildet:Så lo jeg litt hånlig mens jeg drakk Cola Zero for andre gang i mitt liv og satt med Marlboroen i handa og tenkte på alle andre som typ sitter på Kiwi og sorterer frukt i Nord-Norge. Og her sitter jeg. Sørlandet. Livesending fra stranda. Palmer rundt meg. LIVET.

Så tok Norge en Norge og før jeg visste ordet av det satt jeg med stive nipples og gåsehud over hele meg. Så jeg stakk hjemom en tur og kom tilbake slik som dette:


UGGs. Funka fett som fjell sammen med ullgenseren og skjerfet.

Jeg hater Norge.

Fryser så jævlig. De jeg jobber med driver å maser om at jeg må gå å sjekke meg hos legen og greier, at det liksom er noe galt med meg bare fordi jeg sitter i UGGs, ullgenser og skjerf mens andre løper rundt i bikini. Leger i Norge har ikke peiling. Så i såfall drar jeg til L.A eller no. Der er sikkert legene dritflinke.

Ellers så synes jeg det er jævla kjipt for tiden at jeg må bli straffet bare fordi jeg tilfeldigvis er eier av typ verdens peneste hund.


Tok henne med på jobb i dag ettersom Google fortalte meg at valper ikke kan være hjemme alene i 14 timer, og den ene shitkiden etter den andre kommer hen og formelig brøler til meg "KOOOSE VALPEN????? KOOOSE VALPEN????" Orker ikke si no engang. Deretter hviner de "Hva heter HAN???". Herregud. Hvorfor antar alle mennesker at en hund er en GUTT?! HUN heter LUI.

Hun ER veldig pen da. Så selv om jeg ønsker å knivstikke alle som kommer bort, kommer jeg til å klikke den dagen folk IKKE kommer bort lengre. Typ når hunden er blitt voksen og stygg og ikke no spesiell lengre. DA skal folk få kjørt seg, da!

Mamma sin lille bebis.

JaaAaa, mamma sin lille bebis.

Og ellers! Jobb, ja! Var dritkult! Vanligvis så har jo jeg og mine to kollegaer hvert vårt program på radioen, men i dag gikk vi sammen og hadde hele dagen sammen. Dritkult :) De er steingale begge to, og jeg elsker det. Noen spurte meg forresten en gang hva vi gjør mens sangene spilles på radioen, altså mellom hvert stikk vi har, og ehm.. Nå kan jeg ikke svare for de andre, men dette er hva jeg gjør:Innbiller meg at Bjørn faktisk jobber mellom stikka, noe jeg ikke ser noen direkte vits i. Så jeg vrir hjernen min på dette idiotiske kortspillet som Hanne viste meg for litt siden. I går lå jeg våken til 02.00 og spilte mens jeg lukket annehvert øye fordi de svei så av trøtthet, og likevel så:Fy faen. Hater iPhone. Må være noe galt med denne kabalen.

Faen. Telefonen min går i ett. Orker ikke se på den engang.

Årh, shit. Ble plutselig drittrøtt, og orker ikke fortelle om resten av dagen. Tar det i morgen. Har mye bra på lager. Så sykt innholdsrikt liv, vøtt. Som for eksempel at jeg har ødelagt ryggen så hardt at jeg begynte å grine nettopp fordi jeg nøys. YES liksom. 24 år og ødelagt rygg. Chill! Får ikke trent heller, så har så dårlig kondis nå at jeg nesten ikke orker å hente tøyet i vaskekjelleren.

APROPOS vaskekjeller, gikk ned i stad for å sette på tøyet mitt en gang til med tanke på at det har ligget i maskinen en stund nå og begynt å lukte litt. Tør ikke gå ned der når jeg er alene vettu, Blair Witch, vøtt, men så kommer jeg inn, så har noen tatt UT tøyet mitt, og bare lagt det der! Klikket!!! Bare fordi jeg hadde okkupert 4 vaskemaskiner, en tørketrommel og latt tøyet ligge der i tre dager så har de likevel ingen rett til å bare ta ut tøyet mitt! Tenk hva de kunne funnet der da?! De vet jo ikke om jeg har sære fetisjer?! VENT PÅ DIN TUR, sier jeg bare.

Og APROPOS tørketrommel.. Her orker jeg nesten ikke si noe engang. Hva med å lage tørketromler brukervennlige??? Nå har jeg prøvd typ 3 forskjellige innstillinger og tøyet er enda blaut. Så jeg orker ikke mer.

Fy faen. Ryggen min. Tar livet av meg. Må komme meg til en kiropraktor eller noe.

Håper han er kjekk.

b.
9 kommentarer

Gr8

11.aug.2010 kl.23:49

Tørketrommel: Du må manuelt stille klokken ca 45 min..

Mina Kanchan

11.aug.2010 kl.23:51

bra innlegg :) like bloggen din ! godt å eeeendelig kunne blogge , var litt fortvila på twitter der :P

Sara

12.aug.2010 kl.01:07

Æ liår bloggen din, b. Du er kul.

Og hundeproblemet har faktisk jeg og, fordi den vi har også er liten, og jente.

Hardt liv

Veronica Bremnes

12.aug.2010 kl.11:02

Hun ser jo ut som en gutt da. Nei, jeg mener mann. Guttemann. Mannegutt. Ingen tegn til det kvinnelige kjønn liksom...

Belinda Jakobsen

12.aug.2010 kl.12:03

Veronica Bremnes: Unnskyld, prøver du å si at den 5 måneder gamle datteren min ser ut som en MANN? Jeg er rystet.

Gr8

12.aug.2010 kl.14:32

Hvorfor i huleste helvete spør de ikke MEG om å være med i Skal Vi Danse???

about 2 hours ago via TweetDeck.

Legen sier: ryggen Belinda, ryggen..

------------------------------------

Hvorfor må man alltid tisse i det sekundet man tenker "nå sovner jeg"?

about 14 hours ago via TweetDeck.

For mor sa alltid at: tisse før sengetid (ligger i genene)

Gr8

13.aug.2010 kl.22:01

Ligg inte och deppa. Kom upp och steppa. Skriv nått kul. Snart är det jul.

Veronica Bremnes

14.aug.2010 kl.02:48

Jepp!

..Neida. Lui er ei skjønn lita jente. Hun tisser irriterende mye av og til, men jeg liker den katta, jeg :)

trine

14.aug.2010 kl.10:59

for en søt hund ^^

Skriv en ny kommentar
hits