Øya


Har valset full og riggeløs ut i fra denne leilighten min nok lørdager det siste halvåret med retning BYEN til å forstå at det ikke skjer annet enn.. hva skal jeg kalle det? UGAGN, der ute. Så Belinda har gitt seg selv forbud mot å feste i Kristiansand. Målet er ut livet, men vi får nå se.

Så ikveld da, kom Kjetil endelig hjem igjen fra sin to ukers vay-kay i Tigerstaden. Planen var å spille Ludo, et spill jeg kjørte Lyngdal rundt tidligere i dag for å skaffe, men planen ble forandret da Borghild kom over, og vi fant en basketball i gangen. Så, med ballen under den ene armen og bikkja under den andre labbet vi mot lekeplassen der vi kastet oss rundt i alt som fantes av lekestativer før vi ble seriøse og gikk for å spille ordentlig BALL.

Spilte 21. Og hvem var det som vant overlegent?! ÅH, var MEG DET JA!!! Flaks at jeg vant. Blir så jævlig sur når jeg taper.

Jævlig sur blir jeg også når jeg er deppa. Og i går var jeg skikkelig deppa. Seriøst deppa. Robyn. Robyn var på Øya. Jeg derimot, jeg var her. Hele forbanna Twitter og hele forbanna Facebook var også på Øya, men jeg. Jeg var her. Så jeg trengte å komme meg enda lengre bort, typ for å sørge.


Lui var med. Har alltid nektet på at jeg har en typisk veskehund, men når hun selv kryper oppi for å sove der kan jeg ikke akkurat nekte henne. Så latterlig søt.

Lyngdal ja. Første jeg ser når jeg kjører inn i "byen" er dette:

Greit nok det, HADDE DET BARE VÆRT LYNGDALSCUP!!!! Den cup'n var over for en uke siden. Om ikke mer. Blir så jævlig flau over den byen. Eneste smarte de har gjort de siste 10 åra er å få Tommy Fredvang til å synge. Og sette meg i avisa. (Anbefaler dere forresten å ta en titt på den nye singelen til Tommy som er ute HER. Nydelig vakker låt!)

Utenom det.

Nada.

Okei så jeg kjenner jeg enda er litt sur.


Hvorfor var ikke jeg på ÖYA?! Kommer aldri til å tilgi meg selv. Er det rart jeg dro til Lyngdal for å deppe.

Da jeg kom hjem og hadde deppet nok, skulle vi legge oss, mamma og jeg. Og ja, jeg sov inne hos henne for jeg... er ikke veldig glad i å sove alene. Så kommer jeg inn da, legger med ned og ser en DREPER av en edderkopp henge ned fra taket og prøver å stirre meg i senk. Får selvfølgelig panikk, mamma tar'n, og roer med ned med at hun LOVER det ikke er flere. Hun LOVER. Så begynner jeg å skjelve og klarer ikke gjøre annet enn å peke bak henne når jeg ser en edderkopp på størrelse med RYGGEN MIN på veggen der. Mamma fortsetter "Jeg lover Belinda, ingen flere, ro deg ned, så så, sov nå", typisk mamma-prat. Så snur hun seg endelig, ser beistet hun og, og det neste jeg ser er dette...


... som mamma holdt frem mens hun sier "sånn. ingen flere nå".

*Tenke gode tanker*

Har jeg vist hvor fint jeg har hatt det på jobb den siste uka, da?

Velkommen til mitt liv liksom.


Etter tre dager med sending som omhandlet volleyball kunne Hanne navnet på alle spillerne, alle lagene, hun kunne alle reglene og hadde stålkontroll på alt som foregikk i turneringen. Jeg derimot. Jeg lærte navnet på fyren jeg syntes var kjekkest, jeg. Holdt i massevis!

Kommer fortsatt ikke over at jeg ikke var på Øya. Kun tapere som IKKE drar på Øya.

b.

5 kommentarer

...

15.aug.2010 kl.14:39

Hei sveis. Tenkte å spørre deg..Jeg tror jeg har ganske så lik hud som deg, tørr men urenheter.. Føler jeg har prøvd alt men "prikkene" vil ikke bort..Ser her på bloggen du har testet en del. Har selv vært innom decleor, exuviance, dermalogica, ole henriksen+++ men blir aldri fornøyd. Har du sluttet helt med exuviance som du anbefalte for litt siden og gått helt over på det nye merket fra makestyle? (beauty pacifique) er du enda like fornøyd??

Silje

15.aug.2010 kl.18:58

også i _veska_ da! Jeg elsker den lille bikkja der. Så fantastisk vakker!

Veronica Bremnes

15.aug.2010 kl.20:23

Jeg har Ludo :)

Christopher

21.aug.2010 kl.10:05

Tror du liker Lyngdal litt også..?

Belinda Jakobsen

22.aug.2010 kl.23:02

Christopher: Nje. Njo. Tje.

Skriv en ny kommentar
hits