Q&A - Beauté Pacifique

Aight! Har fått en del spørsmål etter forrige innlegg om Beatué Pacifiqe, så tenkte å gjøre noe så heftig som å svare på alt i en bloggpost! Svarene jeg gir her er i samarbeid med Janne fra MakeStyle, for å passe på at ikke jeg snakker shit.

Silje:
Jeg er så alvorlig hypp på å prøve dette merket! Du skryter jo uhemmet av det, og av en eller annen grunn stoler jeg 100% på deg her. Jeg har slitt med mye dritt på huden min opp gjennom årene. Av og til kan huden min være helt grei (ikke perfekt, da jeg sitter igjen med en del arr), men av og til får jeg kviseutbrudd fra helvete. Jeg er ikke superfan av å bruke maaange produkter, men jeg er ute etter en god ansiktskrem og muligens en rensekrem som kan få orden på disse urenhetene som støtt og stadig dukker opp. Help me Belindaaa!
 
Setter pris på at du stoler på meg her! Kommer aldri, aldri, aldri til å reklamere for noe her som jeg ikke kan stå inne for 100%. Tingen er den, at dersom man virkelig VIL gå veien mot å få en såkalt "perfekt" hud, så må man gjerne innom endel produkter fra begynnelsen av for å få resultater.

Det vi anbefaler deg er veldig likt det jeg selv bruker, nemlig:
1. Renseskum som du bruker hver kveld,
2. Fuktmaske (denne her er helt sykt god) + en krem som heter Super 3 Booster. Disse bruker du annen hver natt.
3. Dyprens én gang pr. uke med Deep Poor Mask (leirmaske) som avsluttes med Fuktmaske.
4. Dagkrem som brukes etter man har vasket huden om morgenen med kun en klut med vann: Oljefri fuktlotion (påfører du forresten Glo compact pudder med én gang du har tatt på denne dagkremen, mens huden enda er litt fuktig, setter pudderet seg så sykt bra, og holder hele dagen).

Vet at dette er litt mye å kanskje punge ut med på én gang, så jeg vil anbefale deg i første rundt å kjøpe inn Renseskum og Fuktmaske. Men det andre vi la til her er også viktig for å gi huden din det den trenger. Produktene er rimelige, de varer sykt lenge, og begynner du først med de, merker du det på huden så fort at du aldri vil klare å bruke andre produkter igjen. I promise.
 
Maren
Heii Belinda. Nå skal jeg virkelig teste deg her. Jeg har det jeg vil kalle merkelig hud. Altså, ansiktet mitt er en blanding av tørr og sensitiv hud. Samtidig blir jeg veldig fort blank (ser svett ut.. æh), og blir fort rødlig i huden. Har du noe fra Beauté Pasifique du tror vil funke på huden min? Veldig redd for å prøve noe i nytt, siden jeg har veldig sensitiv hud.. Takk på fohånd ;) Digger deg forresten!

Hei!! Lett sier jeg deg, lett! Jeg har også supersensitiv hud. Super. Og BP har fikset opp med det :) Slet med eksem og shit også før, men ikke nå lengre, så kjenner til dette med å være redd for produkter. Her vil jeg anbefale deg samme liste som jeg gav til Silje over her. BP sine produkter har reparerende egenskaper, og funker til de fleste fordi de tilfører huden din akkurat det den trenger, uten å gå rundt grøten. Fuktmaske må bli et must for deg om nettene. Samme med rensekremen om kvelden.
 
AK
Jeg sliter med en del "nupper" bak på overarmene, og bak på lårene. Har prøvd alt mellom himmel og jord av produkter, men ingen ting hjelper. Har også prøvd Beauté Pacifique. Så hvis du klarer å hjelpe en liten stakkar, så er du god! :-)
Og bare så det er sagt, så ler jeg meg skakk av bloggen din, I love it!


Hei! Og takk!! Akkurat dette med nupper er en vanskelig ting å ta tak i, da det ofte kan komme av så mange forskjellige årsaker, og det beste er ofte å faktisk ta turen til legen og sjekke seg for sopp. Sopp er noe vi alle har i kroppen vår, men har man litt ekstra av det, kan det komme ut i nupper eller i lett kløe, noe jeg hadde før. Utrolig irriterende. Men, jeg vil likevel anbefale deg en bodylotion fra BP som jeg har falt pladask for. Den har roet ned huden min generelt (alltid slit med bittelitt psoriasis og atopisk eksem), nemlig denne HER. Den har roet ned min hud, og jeg har gått fra å smøre meg 3 ganger til dagen og fortsatt være tørr og irritert, til å smøre meg 1 gang pr uke og være silkemyk.


Helene:
Hah! Kjenner meg så sykt igjen når det gjelder den støvskyen av tørr hud altså! Men hvorfor er denne kremen du snakker om så mye bedre enn andre?


Yo! Kremen jeg bruker nå er utviklet av en lege som egentlig begynte med en krem for kreftpasienter med hudkreft. Alle sykehus i Danmark begynte å bruke denne kremen som medisin til sine hudkreftpasienter.
Deretter utviklet denne legen en hel serie, og alle produkter i serien har dokumentert virkning på lik linje med et legemiddel. Alle produktene har en stor bunke med ark med dokumentasjoner, ulikt alle andre hudpleiemerker i Norge.

Dvs... når det står på kremen at den er oppstrammende, så er det bevist at den er det. Hvis det står at den gir fukt, så trenger den inn i huden og gir fukt. Serien er utviklet med nanoteknologi som gjør at ingrediensene jobber mye mer effektivt, trenger dypere og reparerer.
Bodylotion er en god start, for å kjenne kvaliteten av hele serien. Bruk den i to dager, og du er skjønner greia. :)
 
 
Anonym:
Æsså, nå har'u allerede fått meg til å bli hekta på glo som jeg er superfornøyd med, så kan vel ikke annet enn å bestille det her også! Har sorte og hvite prikker all over the place.
Har lest bloggen din lenge nå, og blitt flinkere til å kommentere, men har vel aldri nevnt hvor FANTASTISK bloggen din er! So, there you have it. Fantastisk. Rett og slett.

TAKK!!!! Du fikk meg nettopp til å smile, så takk! Svaret på problemet ditt er enkelt; Ansiktspeeling mot hudormer. Vil selvfølgelig også anbefale deg å kjøpe hele pakken, som jeg skrev til Silje over her, men om du begynner med peelingen, vil du fort se effekten og dermed sikle etter å kjøpe resten av produktene :)

...
Hei sveis. Tenkte å spørre deg..Jeg tror jeg har ganske så lik hud som deg, tørr men urenheter.. Føler jeg har prøvd alt men "prikkene" vil ikke bort..Ser her på bloggen du har testet en del. Har selv vært innom decleor, exuviance, dermalogica, ole henriksen+++ men blir aldri fornøyd. Har du sluttet helt med exuviance som du anbefalte for litt siden og gått helt over på det nye merket fra makestyle? (beauty pacifique) er du enda like
fornøyd??


Yo! Har vært innom det meste selv her også ja.. Og ja, jeg er kanskje med fornøyd med BP nå enn ever. Jeg sliter fortsatt med hvite prikker på hakeparti, men dette vet jeg også skyldes en litt for hard festesommer, litt for mye sjokolade og litt for lite vann. Kosthold har også mye å si for huden, vøtt. Jeg har faktisk kastet ALT av produkter jeg før hadde, og sitter nå KUN igjen med produkter fra BP. Og da snakker jeg alt jeg bruker av produkter fra topp til tå, og jeg kan ikke se for meg at jeg noengang vil gå tilbake til noe annet.

:)

Håper dette hjalp litt, og dersom dere fortatt lurer på noe, så erre bare å spørre.

B.


24 kommentarer

Silje C

15.aug.2010 kl.19:09

Ah! Bestilt! Gleder meg vanvittig til å prøve det ut. Det var jo jaggu gratis frakt hele sommeren og, verdt å nevne :)

The boss

15.aug.2010 kl.19:42

Høres jo kjempeflott ut, fy fadER for et bra innlegg dette var, kung altså. Lønninga kunne ikke vært tregere, foråsiresånn!

15.aug.2010 kl.20:16

Hei! Har du teste produkter fra Obagi før? Føler du har prøvd det meste.. Hvis ja, hva synes du om det i forhold til BP?

Maria<3

15.aug.2010 kl.21:34

Hva koster produktene da - pris på rensekrem og fuktmaske feks?

Ser de er en som spør om du har prøvd Obago madical - det skal visst være fantstiske produkter - tror man kun får kjøpt den gjennom hud pleie salong gjennom først og ta hudanalyse! Vet du noe om dette produktet og forskjellen fra beaitiqe pasifiqe?

Belinda Jakobsen

15.aug.2010 kl.21:36

Anonym: Har faktisk aldri hørt om Obagi?

Maria: Dersom du klikker på linkene på de forskjellige produktene over her så ser du prisene :) Varierer, men er ganske så rimelige :)

Gr8

15.aug.2010 kl.22:27

Jenter og sminke = jasp...

Kamilla K

16.aug.2010 kl.08:58

Bestilte rensevann, leirmaske og fuktighetskrem fra BP for litt over en måned siden. Har fått ny hud, sånn nesten helt seriøst. Og det er sant som du/dere skriver, produktene er drøye. Jeg bruker kun BP i ansiktet mitt nå, og denne uken har jeg for første gang på lenge gått ute uten noe sminke i ansiktet. Huden er jo så og si helt fin. Og det har den ikke vært siden jeg var liten. Så takk Belinda, for at du tipset om BP.

...

16.aug.2010 kl.12:30

Okey..tusen takk for gode svar.. kan du lage ei lista over det du bruker? eventuelt must haves en må ha til å begynne med hvertfall

Belinda Jakobsen

16.aug.2010 kl.12:37

Kamilla K: Å! Blir så glad! Det ER virkelig et helt fantastisk produkt!

...: Will do!

...

16.aug.2010 kl.14:01

kunne du ha "skreddersydd" en rutine for meg? Har en tørr hud som kan bli blank utover dagen..er sensitiv i huden så har lett for å bli rødblussen..sliter veldig med småkviser som aldri går bort, er nesten som rød nupper bare, men huden ser så ujevn ut..

Gr8

16.aug.2010 kl.15:32

puh..

Malene Indiana

16.aug.2010 kl.21:05

Gode svar som man kan ta utnytte av ^^

Helene

16.aug.2010 kl.21:19

Okei, jeg gir meg over. Jeg skal bestille. Men hva? Har generelt fet hud, med mørke hudormer på nesen, og en noen kviser i pannen og på hake, hvis jeg har spist usunn mat. Så, tenkte å bestille 3-4 produkter nå første gang, for å teste. Help me? :-)

Maren

16.aug.2010 kl.22:59

Tusen takk for svar, Belinda :)

Nå skal penger brukes!!

Belinda Jakobsen

17.aug.2010 kl.00:24

Helene: Flink jente! Jeg vil anbefale renseskummen, den peelingen som du kan bruke et par ganger i uken, en dagkrem og fuktmaske. Begynn med det og kjør på med den leirmaska (dyprensen) også hvis du har sjans! Works magic!!!

Heidi

17.aug.2010 kl.04:55

Kjære vakre menneske, du har overtalt meg... Skal faktisk kjøpe renseskumtingen og den oljefrie fuktlotionen. (Det holder vel for at jeg skal se resultat?) Men så har jo jeg veldig ung hud, da, med til tider litt kviser og nupper. Det funker på det, sant? Må bare være sikker før jeg bruker det lille jeg har av penger igjen, heh.

Takk for svar (:

Belinda Jakobsen

17.aug.2010 kl.08:31

Heidi: Seffer'n! Men anbefaler deg også enten en dagkrem eller den fuktmaska også... Men om du begynner med rensekremen, så har du hvertfall begynt!! :)

Belinda Jakobsen

17.aug.2010 kl.10:33

...: ...: Seffern! 1) FUKTMASKE. Denne bruker du som nattkrem. Gjør mirakler!! 2) Renskekrem. Hver kveld, før fuktmaske. Hver morgen vasker du kun av fuktmaska med en klut med lunket (gjerne litt kaldere enn lunkent) vann, før du smører på en oil-free dagkrem.

Når du da blir forelsket i disse tre produktene, kjører du på med leirmaske (dyprens) og en peeling!

Silje

17.aug.2010 kl.12:13

Rått! Nå har jeg bestilt rensekremen og fuktmasken. Gleder meg som en liten shitkid til å prøve dette :D Men skal jeg bruke rensekremen bare om kvelden? Hva skjer om morgenen a? Ingenting?

Belinda Jakobsen

17.aug.2010 kl.13:23

Silje: Digg!! Om morgenen bruker du bare en fuktig klut (gjerne med kaldt vann, bedre for huden) og vasker av fuktmasken. Deretter - dagkrem :)

Helene

17.aug.2010 kl.18:42

Okei :) Men kan jeg droppe ansiktspeelingen og ta leirmasken istede? Føler de gjør samme nytten, og at det blir litt dobbelt opp liksom..

Helene

17.aug.2010 kl.18:57

Faen heller, jeg bestilte alle 5 jeg!

Belinda Jakobsen

17.aug.2010 kl.19:38

Helene: HAHA! Jeg digger deg :D De har to forskjellige funksjoner, og du kommer til å elske de begge :)

Maren

17.aug.2010 kl.22:53

men har jeg misforstått eller er renseskummet det samme som rensemelk? :) til å fjerne sminke osv..

Skriv en ny kommentar
hits