DOG

Herregud da, mann! Satte meg nettopp oppå kjøkkenbenken her hjemme med macen for jeg har jo tross alt ingenting bedre å gjøre, og tror du ikke det klikke for Luipui? Begynte å bjeffe og knurre og greier så jeg måtte gå ned! Hvem bestemmer egentlig over HVEM her? #dritthund.

Apropos #dritthund. Hun kan være så dritt hun bare vil når hun er så søt som hun er. Dere har vel skjønt at det er utseende som teller til nå???


#Oslo

Liker å #hashtagge for tiden! Twitter, vøtt. Nådde forresten 1000 followers etter jeg bad dere følge meg. Faktisk litt over. Så, nytt mål! 10.000! Help? Følg meg på Twitter HER. Skal forresten ha konkurranse med MakeStyle snart, og da tenker jeg at jeg skal la den som skaffer meg flest følgere på Twitter vinne! Hvem bryr seg om leserantall på blogg liksom. Twitter som gjelder! Hva har dere mest lyst å vinne forresten? Glo Minerals-sminke? Beauté Pacifique produkter?

Nå knurrer Lui på meg igjen!! Har nettopp sittet i 30 minutter på gulvet og kastet en Farris-kork over gulvet til henne, orker ikke gå gjennom det der igjen altså. Bikkja blir jo aldri lei. Ikke er hun smart nok til å gi korken tilbake til MEG etter hvert kast heller, hun legger den på koseplassen sin her i stua der hun "gjemmer" alt tyvegodset sitt, og der hun sover på et teppe til 1.700,-. Var forsåvidt her jeg fant den ene Acne-sandalen til Kjetil da jeg kom hjem fra jobb i dag også. #toobadforhimlizzm

Se på udyret da:


For de av dere som fortsatt lurer: Pomeranian/Shih Tzu & Chihuahua mix. Aldri sett denne mixen før, aldri sett den siden, og aner ikke hvor man kan få tak i lignende. Luipui er one of a kind!

Årh. Så drittlei av å blogge om hunder altså. Men faen. Gjør jo ikke en shit etter jobb i dette været utenom å ha dype samtaler med bikkja, så..

Forresten, Lui hilser og sier: "zxxzds". Vil hun trykke på tastaturet skal hun vel for faen få lov til å trykke på tastaturet!!!

Årh! Gladnyhet! Spurte på Facebook for litt siden om noen kunne skaffe meg en billig glassplate, med tanke på at jeg ikke gidder å betale særlig for.. noe egentlig. Og alle vet jo at man kan få hva som helst via Facebook, så i dag stod denne på døra:


Glassplate!!! Takk!!

Livet.

Jeg har forresten fått en coach! En mentor eller hva man skal kalle det. Hatt to timer med han til nå, er via jobb for at vi typ skal lære oss å oppnå potensialet vårt. Dritbra tiltak av jobb, men herregud. Tror fyren ser på meg som en nutcase. Mener jeg tenker negativt bare fordi jeg ikke liker så mange mennesker og sånn. Så jeg lærer nå da å.. tenke positivt! Er vistnok ikke bra å spre frustrasjon rundt til sine nærmeste (!!!). Og visstnok ikke bra å be servitører brenne, ekspeditører dra til helvete, gutter på byen ta med seg høyrehanda si og gå hjem, og generelt sett bare ha den oppfatningen av at de fleste mennesker der ute er uintelligente idioter frem til det motsatte er bevist.

Så, kos dere med meg mens dere kan, kjære lesere, for nå blir jeg bare mer og mer positiv her! Vil dere ha et eksempel? Her ---> :)

Et smilefjes.

En annen ting coachen prøver å lære meg, er selvtillit. Jeg er best ingen protest lzzm. Noe jeg ikke helt kan forstå vitsen med for enn så sterkt som jeg skulle ønske det så ER jeg faktisk IKKE best i ALT. Såe.. min kjære kollega Bjørn har hengt opp dette her på døra som tar oss ut av la office:


Så skal vi liksom brøle "JEG ER!!!" hver gang vi går ut av lokalet?

I rest my case.

Å fy faen. Kjeder meg så sykt i dag. Hva gjør man egentlig når det er høst, regn og drittvær? Nei faen! Jeg må jo tenke positivt! Um... Årh! Så deilig med endelig litt høst og deilig regnvær slik at de flotte skogene våre kan få litt vann!!

Går ikke, vøtt. Går ikke.

Hjelp meg? Fortell meg ÈN positiv ting du mener finnes med høsten? #høstdepresjon

b.32 kommentarer

Stine Marie

17.aug.2010 kl.22:09

Positive ting om høsten. Å kunne sitte inne under et pledd, i sofaen med en god bok og en stor kopp te.Mens det uler og regner ute:)

Belinda Jakobsen

17.aug.2010 kl.22:11

Stine Marie: Det der ER faktisk koselig. Men bare så jævlig kleint å sitte aleine.

klaaa

17.aug.2010 kl.22:11

Man kan sitte inne uten å gjøre en ting, med god samvittighet !

Belinda Jakobsen

17.aug.2010 kl.22:13

klaaa: Men hvor chill er det i lengden?

Veronica Bremnes

17.aug.2010 kl.22:19

Regn en av de beste og fineste tingene som finnes i denne verden.

Luksusdyret

17.aug.2010 kl.22:25

høstklærne :D

Belinda Jakobsen

17.aug.2010 kl.22:28

Veronica Bremnes: Du er ikke normal.

fargefull

17.aug.2010 kl.22:41

Jeg har bursdag! :D

Veronica Bremnes

17.aug.2010 kl.22:52

Det har jeg vel aldri vært :) Kan hente tingene mine imorgen eller noe forresten..

Helene

17.aug.2010 kl.22:54

Her er 3 av MANGE gode grunner til å elske høsten:

1. Høsten er for mange en ny start: ny skole, ny jobb, nye venner, nye fritidsaktiviteter, nye (FINE!) klær, ny bolig etc. (Nyttårsaften er oppskrytt)!

2. Om sommeren står ting så stille. Agurktid. Deilig en stund, kjedelig i lengden.

3. Tørre høstdager med crispy, frisk luft, skarp sol og trær i nydelige høstfarger er elsk! Perfekt å være ute og gå tur/jogge da. Høsten er ikke bare trist og grå.

Helene

17.aug.2010 kl.23:01

Høstnytt i butikkene :-) + det Stine Marie nevner. Men dette blir igrunnen fort glemt når toget (bussen, trikken, what so ever) er noen sekunder forsinket og det regner sidelengs, eller når du, opptimistisk har på deg alt for lite klær, fordi du ØNSKER at det skal være 20 pluss, men så er det 20 minus, noe som ender med at du er blåfrossen når du endelig kommer hjem, til en iskald leilighet.

Jeg har ombestemt meg, det Stine Marie nevnte, HØRES koslig ut, men det er ikke det. Du tuller et pledd rundt deg, fordi du sitter å hakker tenner, du gidder bare nesten å reise deg for å sette på vannkokeren, og du plasserer pc'en i fanget, i håp om at den kan få liv i lårene dine igjen.

..Det er ikke meningen å være negativ ass :-D

Belinda Jakobsen

18.aug.2010 kl.00:02

Helene: Er dessverre litt for enig med deg! Høsten er litt negativ.

Maria Sollie

18.aug.2010 kl.07:29

Jeg har bursdag (på høsten!), det er vakkert ute, og perfekt temperatur.. kommer anpå hvilket land man henger i.. men likevel!

wine-fueled narcissism

18.aug.2010 kl.09:58

Trøfler og fårikål!

Belinda Jakobsen

18.aug.2010 kl.10:05

wine-fueled narcissism: Trøfler?? Aldri hørt om!

Anne m

18.aug.2010 kl.11:02

Er faktisk helt greit at du blogger om hunder når den er så nydelig som din. si ifra hvis du trenger hundebarnevakt en dag. Jeg stiller opp!!

Maria Ljung

18.aug.2010 kl.11:41

åå loveyou!

det er ingenting positivt med høst og vinter. men du kan være glad for at du jobber inne og ikke ute!

Gr8

18.aug.2010 kl.12:13

Vi har lagar (lover) mot regn, så det regnar mellan klockan 03.00 och 04.00 in the morning. det är nån sån EU bestämmelse......

Belinda Jakobsen

18.aug.2010 kl.12:20

Gr8: EU altså. Bra ting!

Maria Ljung: <3

Gr8

18.aug.2010 kl.12:20

Och sen det här att sluta blogga, ikke då Belinda...

Jag har hört att twitteriet skall förbjudas.

Sverige och Nord-Korea har förbjudet detta och flera länder

väntas följa....!!! :)

Sunniva

18.aug.2010 kl.13:02

kakao

med krem

Karoline

18.aug.2010 kl.13:07

Sitte på kafé med pledd og kose seg med en kopp kaffe med gode venner vel!

Maria Ljung

18.aug.2010 kl.13:13

bandet heter The pretty reckless (med hun der Little J fra Gossip girl som vokalist) og sangen heter My medicine. elsker den jeg også!!

Belinda Jakobsen

18.aug.2010 kl.13:16

Maria Ljung: Kult!! Takk!!!

Sunniva: Det du sier er altså.. Karbohydrater... med kalorier? Hehe. Jeg har angst for høsten!

Karoline: Og mange mange Marlboro Lights?

Malin

18.aug.2010 kl.14:48

Hadde høsten i Norge vært skikkelig høst, med fine farger og alt det bullshittet så skulle jeg aldri klagd. Men vi har ikke høst. Vi har regn, og vind og kulde og dritt.

Vinteren også. Og våren.

Jeg ble født en høstmorning i september, men er på ingen måte ett høstbarn..

Trekkfuglene vettu. DE har forstått det!

Mie

18.aug.2010 kl.17:38

Klarer ikke å komme på en eneste ting jeg. Og jo; jeg HAR faktisk tenkt meg om.

Belinda Jakobsen

18.aug.2010 kl.17:47

Malin: Trekkfuglene ja! Smarteste dyra som finnes!

høøøst:)

18.aug.2010 kl.19:18

Ting som er koselig å gjøre om høsten:

1. bake og lage gode middager med deilig musikk og telys i bakgrunnen.

2. dra på cafè med en venninne og drikke en varm kopp med kakao og prate med et pledd godt rundt seg.

3. dra på treningssenter uten å få dårlig samvittighet når solen skinner ute, deilig med gruppetimer noenganger også!

4. etter trening kan man dra hjem å lage seg en good kopp te, legge seg utslått i sofaen og sette på en god film.

5. skifte sengetøy, legge seg nydusjet oppi, med masse blader og snadder, mens man hører regnet plaske ute.

6. høstmoten er jo også en deilig ting ved høsten, det å ha på stooore skjerf, støvler og solbriller, mens du går ute i den friske luften.

jeg elsker hvertfall høsten!!:)

Helene

18.aug.2010 kl.22:18

Du skriver så morsomt :) liker å lese om Lui jeg, har hund selv! så kjenner meg igjen!
Det som er digg med høsten er når bladene skifter farge, da er det så kos å gå tur i skogen med hunden og bare nyte høstværet! når regner setter inn kan man holde seg inne med god samvittighet og bare se på tv!!

Belinda Jakobsen

19.aug.2010 kl.10:56

høøøst:): Mulig jeg er i et alt for godt humør i dag, men der solgte du faktisk inn høsten litt for meg altså!

Helene: You in my <3

Silje C

21.aug.2010 kl.09:35

Ikke no stor fan av høsten sjæl, men du, dine faste blogglesere har hvertfall noe å se fram til:
Kose seg med nye blogginnlegg fra deg! Bloggen din er virkelig unik. Du gir av deg sjæl, har selvironi og har en egen evne til å involvere oss i hverdagslivet ditt uten at det blir kjedelig å lese.
Jeg husker ikke hvordan jeg fant denne bloggen i utgangspunktet for herrans tid tilbake, men du har blitt en fast del av dagen min og jeg gleder meg over hvert eneste innlegg. Og hør på coachen din, Belinda. Jeg skulle ønske du kunne se hvor fantastisk du er. For du ER det.

Belinda Jakobsen

22.aug.2010 kl.23:03

Silje C: Vet du hva, nå gjorde du meg skikkelig glad. Tusen, tusen, tusen takk! Betyr meg MYE.

Skriv en ny kommentar
hits