Soldiers Homecoming

Å kjære jesus. Har ikke tårer igjen i meg.
Soldiers Homecoming


Setter det faktumet at jeg kun har en halv melk i kjøleskapet og 6,- igjen på konto bittelitt i perspektiv.

b.

20 kommentarer

belindajagedal

19.aug.2010 kl.18:40

Å gode gud.. jeg skulle liksom på trening idag.. kan ikke gå å se ut som dette!! Snufs..

Helene

19.aug.2010 kl.19:54

Å herre jesus! Hjerteskjærende å se alle som lever uten sin bedre halvdel, eller uten pappa.. De har det nok tøft soldatene også :/

hege d.

19.aug.2010 kl.21:07

jeg grein og grein og grein.trist men samtidig en glad video.det traff meg ekstra godt siden jeg må leve uten min pappa som døde for noen år siden.ta vare på de nære dere har:)

Benedicte

19.aug.2010 kl.21:16

jeg begynte å gråte med en gang! og tårene triller enda... Er godt de er ute av irak endelig! dette setter ting virkelig i perspektiv og gjør at jeg faktisk skammer meg over min egen livsstil. de er heldige som fikk sine kjære hjem, er langt ifra alle som gjorde det, eller kommer til å gjøre det. Minnet meg veldig om at jeg ikke har en pappa lenger også, kanskje derfor jeg er ekstra sentimental??? vet ikke, men jeg er utrolig heldig som slipper å sende noen av mine kjære i militæret ned til krig...

linn

19.aug.2010 kl.21:48

herregud, slapp hvertfall å fjerne sminken for kvelden. den er borte etter å ha sett denne.

Belinda Jakobsen

19.aug.2010 kl.22:39

Gjør vondt, veldig vondt å høre at to av dere har mistet fedrene deres... Veldig vondt. Mine tanker går ut til dere!

wine-fueled narcissism

19.aug.2010 kl.22:53

Tårene bare renner og renner her....

Chantal

19.aug.2010 kl.22:53

Så denne første gang for noen dager siden, herregud så nydelig. Er så herlig å se barn, kjæreste og foreldre bli gledet på den måten. De vet jo aldri om deres far eller sønn noen gang kommer hjem igjen. Synes det er fælt at det skal være krig i verden, det er ikke godt for noen parter.

Dette er en video som ALLE burde sett.

Jeg gråter ALDRI ALDRI av filmer, filmsnutt, serier...men denne traff meg helt til hjerteroten.

2 år siden overasket broren min meg med å komme hjem fra millitæret en helg, jeg er utrolig glad i han og savnet han, så var nesten på gråten. Da kan jeg nesten ikke forestille meg følelsen til disse personene når deres kjære kommer hjem etter så lenge og farlig oppdrag. Må jo være helt fantastisk.

Utrolig bra blogg Belinda, digger deg..skriver utrolig morsomt :)

Benedicte

20.aug.2010 kl.01:27

Jeg sitter igjen å i det minste _vet_ at min far ønsket det sev. I krig mister folk livet sitt uten å ville dø. de går ofte med bilde av familie på seg konstant for at det skal være det siste de ser hvis de skal bli forulykket. Det dør tusener som ikke ønsket å dø i kriger, men som ønsket å være med på å bekjempe urettferdighet, terrorisme, overtakelse av hverandres religioner, ekstremisme, you name it! Det er helt sykt, at noen klarer å dra til slike steder, i visshet om at det er en stor sjanse for at de kommer hjem tidligere enn anntatt, men ikke i den standen de skulle... Det står respekt av disse menneskene, men jeg syns det burde finnes en annen løsning på alt dette, enn å erobre flere land og føre en krig.

Hvis våre(?, kan egentlig ikke si det,da ingen av mine aller nærmeste er i krig, men landets soldater) soldater skal delta i dette, syns jeg det er på tide at Stoltenberg & co i hvertfall kan klare å innrømme at vi er i krig, og ikke den han alltid kommer med"vi er i forhandlinger i et krigsrammet område" whot? innrøm det soltenberg&co, slik at soldatene føler at de i hvertfall ikke ofrer seg og sitt liv forgjeves. Er glad vi har et godt velferdssytem her i norge, og ikke som i usa, hvor mange verver seg _kun_ for å kunne klare å forsørge familien....

charlotte aurora

20.aug.2010 kl.14:49

Jeg sitter på jobb... Som telefonselger.. I et lokale...

JEG VILLE GRÅTE ...

Men turte ikke..

Se video igjen senere, for og da gråte ut alle tårene som samlet seg opp inni meg etter denne videon. Nydelig.

Karen

20.aug.2010 kl.16:31

Åh herregud... Så SYKT, SYKT trist! Samlet like greit hele familien foran pcen etter at jeg hadde sett den 1 gang, og nå sitter vi her og hylgråter alle sammen. Uff..

Ann-Karin

20.aug.2010 kl.17:56

Begynte å gråte med en gang, jeg. Nå sitter jeg her å tuter..

Maria Sollie

20.aug.2010 kl.19:05

Så den her om dagen. Gråt og gråt og gråt og gråt.

Kine

20.aug.2010 kl.20:31

Herregud, som jeg gråter! Tårene begynte å trille med én gang... Uff,, De familiene, og ikke minst barna, må gjennom mye..

duersavnetelise

21.aug.2010 kl.03:04

Ååå, fy søren. Har verdens største klump i magen. Pappa har served his duties som kaptein i utlandet i lange perioder mange ganger men første gang jeg var gammel nok til å skjønne det og huske det godt var når jeg gikk i 6 klasse på barneskolen. Papsen skulle 1 år til Afghanistan.

Følelsen de jentene får når de ser faren sin igjen, det går ikke an å beskrive. Det er som om lettelsen i det sekundet du får lagt øynene dine på han, gjør opp for ett helt år med bekymring.

Nydelig film!!!!!!!

Rakel

21.aug.2010 kl.20:28

Jeg gråt og gråt, og klarte ikke slutte, tror ikke jeg har en eneste tåre igjen inne i meg lenger..

Belinda Jakobsen

22.aug.2010 kl.23:04

duersavnetelise: Åj, du vet virkelig hva denne filmen handler om altså! Fy faen, kan ikke forestille meg følelsen engang...

Nakenpuiz

24.aug.2010 kl.13:04

Se så glad alle blir. Jeg hylgriner, og ler littegranne innimellom av reaksjonene. Dette er helt nydelig altså!

Helene

01.sep.2010 kl.15:27

Jeeebuz!! Sitter på jobb og måtte trykke på pause hvert tiende sekund for å ikke begynne å HYLGRINE! (Sitter i åpent kontorlandkap... tatt seg ut.) Vakreste jeg har sett på lenge!! Åhh, hjertet mitt <3

Gorine

14.sep.2010 kl.09:54

okei! tiiidenes film belinda!! står her på "Imaaaasj" og brister i underleppa, åssen skal jeg få solgt noe i dag!!??

nyydelig film!

ut sammen you, me and keetilos snart!! :D

Skriv en ny kommentar
hits