Bjørn, Hanne & Belindas Sommerdagbok:

(en tekst opprinnelig skrevet til nrjkristiansand.no, men tenkte kanskje dere også var keen på å lese dagboga vår! høy)

Sommeren vår her i NRJ Kristiansand startet med et brak da vi kicket avgårde livesendinger ved MatCirkus her på Sørlandet. Bjørn inntok plassen i studio, mens jentene, Hanne & Belinda, løp rundt som klovner i kamp på torvet der vi intervjuet det som intervjues kunne, samt prøvde å holde oss unna alle rekene som på et tidspunkt fylte scenen under en intens rekepillingskonkurranse! Denne ble selvfølgelig dekket live, og vi ble mektig imponert over rekepillingstalentet til den heldige vinner. Slike gaver må være medfødt!

Etter MatCirkus stod Sommer på Torvet for tur. Hver eneste torsdag gjennom hele sommeren ble torvet i Kristiansand fylt til randen med festglade, og festgale mennesker som i takt med oss danset på bordene til de kjente melodiøse låtene som Radio Jam gav oss fra scenen. Vi snakker i gjennomsnitt 1.500 mennesker i et Sørlandshumør som kun Sørlendinger kan, og stemningen hver eneste torsdag kan vel mest sannsynlig få atmosfæren på Oktoberfest i Deutschland til å blekne i sammenligning.

Selv om vi planla å holde oss på det sørligste sør i sommer, klarte vi ikke å holde oss borte fra Hove da vi fikk øye på Line-Up?n. Vi snakker MUSE, vi snakker PARAMORE, vi snakker MASSIVE ATTACK, vi snakker VAMPIRE WEEKEND, vi snakker EMPIRE OF THE SUN, vi snakker KARPE (ah..) DIEM, LARS VAULAR, ANGELS MOTEL, og mye, mye mer. Sommer, sol, skitne føtter, svette kropper, og mye god øl til mye god musikk gjorde at vi lagde reportasjer som aldri før, og sendte inn det ene klippet etter det andre til NRJ.

Empire Of The Sun - Foto: Bjørn AasNas på Hove - Foto: Bjørn AasSkikkelige festivalbein - Foto: Belinda Jakobsen

Sommer På Torvet fulgte oss sommeren gjennom, men vi tok oss et par pitstops innimellom øktene, for å passe på å alltid ha alkoholinntaket vårt på topp, og ikke minst ville vi prøve å oppleve alt hva Krisitansands deilige sommer har å tilby. Solen tok oss derfor videre til den magiske datoen 22. juli 2010 hvor vi arrangerte NRJ @ The Club på Kick i Kristiansand. Her sparket vi (kicket, tog du an?) Palmesus avgårde med et brak! Klubben ble forvandlet til sild i tønne, glasset rant over, hatten ble tatt av, håret ble slått ut og vi opplevde en liten utadæsjælopplevelse - på gulvet da Todd Terje, DJ Santiago & DJ Seamus Haji satt i gang sin magi som gjorde oss samtlige om til Shakira, rent hoftemessig, så klart.

Herregud. Det stopper ikke her, vøtt. Palmesus. PALMESUS. Smak på ordet. Skjønner greia? Palmer. Sus. Dus. En liten rus. Strand. Vann. Reker på land. Og generelt sett #goodtimes. Ikke bare stod stemningen i det ikke-eksisterende taket blant oss som selvsagt befant oss på VIP?n, vi var også nede og minglet blant de «normale» en tur, og til og med der var humøret på topp! Når de «normale» til og med kan kose seg, da sier det litt om trykket! Studioet vårt, som var plassert ute på stranden under den himmel blå, ble besøkt av både KJENDISER, lyttere, venner og familie, og med en bar kun en liten armlengde unna, gikk arbeidsdagene unna raskere enn Lynet (McQueen). Det var heller ikke en skade for øyet å se både Madcon, DJ Hyde (fra That 70?s Show!!!), Data Rock, Lars Vaular (forfølger oss han der, gitt), Yves LaRock, DJ Santiago (speaking of fotfølging..) m.m. på scenen! Rockefoten sier vi bare, rockefoten, den fikk gjennomgå.

DJ Santiago - Foto: Hanne FleischerYusef og Bjørn - Foto: Hanne FleischerYousef hos NRJ Kristiansand - Foto: Hanne Fleischer

Etter x antall fester. X antall øl, og x antall pizzaer som personalmat, var det klart vi trengte å forbrenne litt kalorier ved å få trent litt. Om ikke annet, tenkte vi hvertfall at det var på tide 
å se på andre mennesker som trente. Så vi pakket med oss studioet og rigget oss opp i Tresse, rett utenfor VIP avdelingen til Otera Open. Åpningsshowet til Verdensserien i Volleyball ble satt i gang av Sara & Arash, vår alles elskede Sheepy, og ikke minst gutta vi kjenner og elsker (og hadde i studio tidligere på dagen), A1 <3 . 3 dager stod vi live fra Otera Open med palmer rundt oss, masse gode mennesker, og gjevnlig påfyll av Milkshakes og Mc.Flurries fra Mc.Donalds, og enda mere pizza fra Pizzabakeren. Bilringene ble større, men det gjorde søren meg humøret også! Studioet ble også her inntatt av sportskjendiser! Til de av dere som har peiling på sandvolleyball, disse drar dere garantert kjensel på: Todd Rogers, Spinny & Tarjei, Kjemperud & Høydalen, Bjørn Maaseide og en haug andre spillere på over 1.80cm!
otera-telt.jpg


Kjemperud & Høydalen syntes Hanne var liten nok til å knuses, og oppfordret til kamp mellom superlaget, og NRJ! Lite overraskende ble Bjørn og Hanne i sine rosa blomstrete shorts raskt slått ned i sanden, og det var ikke før Hanne gikk sammen med Kjemperud, og Bjørn gikk sammen med Høydalen at Hanne m/kompanjong kunne vise hva hun var god for, og KNUSTE motstanderne sine så det holdt!

volleyball.jpgAlt i alt, en knakende god sommer for oss i NRJ Kristiansand, og vi går allerede inn i en intens høstdepresjon mens vi gleder oss med sommerfugler i magen til neste sommer.

- Hanne, Belinda & Bjørn.


Én kommentar

Gr8

26.aug.2010 kl.13:21

...( (0) Kommentarer.. det ska vi ändra på. ).. trodde att det hette Palmseus, hade svårt att hitta nån förklaring till det, men det är alltså Palmesus.. ja vi får se om den också läggs ner, men det kommer ju alltid nått annat istället, Sveriges största festival, Hultsfredsfestivalen la dom ner i år,plus några andra, så det har rensats ur en del på festivaler. Det som går bäst är dom stora stadsfestivalerna. Den som går bäst och växer är "Peace and Love" i Borlänge.

Skriv en ny kommentar
hits