LØP OG KJØP!!!

Hei!!

Good Lord. For noen dager. Er f... søren meg så hektisk på jobb for tiden at jeg ikke fatter bæret når klokka slår fire og jeg egentlig skal gå hjem. Where'd time go, lzzm. Så jeg sitter litt til jeg. Working class HERO.

Tok nettopp bilde av meg selv. Noe som faktisk ER helt normalt å gjøre når man sitter på jobb. Og fy f.. søren. Må være no galt med lyset her inne. Eller macen. Er hvertfall ikke jeg som er problemet. Savner den gamle hvite macen min, der var kameaet så dårlig at alt ble blury og jeg så alltid pen ut (det er nå dere skal si at jeg alltid er pen, slik at jeg kan si "Ntåååå... tihi.. jeg eeeer jo ikke deeeet daaa... fniiiis fniiiis").


Vurderte å si at jeg har fått nytt skjerf eller noe, siden jeg holder det opp slik, men da lyver jeg. Og løgnere er tapere, så... jeg får bare si det som det er: Jeg har ei kvise på haka. Og bloggere har ikke kviser. Derfor skjuler jeg den.

Kviser er for tapere.

Sko er for vinnere. Og jeg har fått nye!!

FIKK de av Skoringen/Eccostore! Holder til her i Skippergata og koster... shit. Husker ikke!! FIKK de jo. FIKK de! Kun de mest populære bloggerne som FÅR ting. Og jeg ER faktisk sykt populær. Lui, for eksempel, bikkja mi, hun elsker meg.

MEN! De kosta hvertfall godt under tusenlappen. Om ikke akkurat "godt" under, så kosta de hvertfall litt under. De er varme, og de er veldig gode å gå i. Jeg personlig, bor i de. Og! #GLADNYHET:

Dersom DU går innom Skoringen/Eccostore i Skippergata i Kristiansand og sier at du har hørt om de via MEG, så får du 20% rabatt på skoa du kjøper!! De har latterlig mye fine sko der inne. Ecco har faktisk en helt syk høstkolleksjon, og disse er til og med GODE å gå i. Så løp og kjøøøøp! Husk å hils fra meg da, Belinda.

PS. Har seriøst krampe i høyre lår etter det bildet over her! Kunne aldri vært sko-modell. Til tross for at jeg mener bildet over her egner seg perfekt som reklame for høstens nyheter. Men dere sku sett de andre bildene som ble tatt før dette. Dritbra.

Okei jeg viser de. Kanskje det er noen modellagenter der ute som er på utkikk etter sko-modeller. Kanskje jeg blir oppdaget nå!

1.
Dette personlig mener jeg faktisk er dritbra. Skoen i fokus!


2.
Her fikk jeg frem hvordan skoene vil se ut i mørket! Dritbra! Gjelder å tenke uuuuuut av boksen, vøtt!


4.
Når man jobber som modell må man gi alt. Ikke alltid behagelig, men som dere ser, gir sykt bra resultat til slutt.


3.
Min favoritt.


Modellagenter kan kontakte meg på mail - bj [alfakrøll] radioco.no.

b.
 

8 kommentarer

mie

25.aug.2010 kl.17:00

Ha-ha, jeg dauer!! Og forresten - du ser jo alltid pen ut da!

25.aug.2010 kl.17:53

Hahahhaha, herlig.

Belinda Jakobsen

25.aug.2010 kl.17:58

mie: Ntåååå... tihi.. jeg eeeer jo ikke deeeet daaa...... :D:D:D:D

Tonemor

25.aug.2010 kl.18:49

Ååå, du er såå fin! ;)

Skoene var digg, passe høy hel til meg.. må sjekke ut, men får nok ingen % her nei.. og de blir ikke så billige hvis jeg må til Kr. haha!

Lykke

26.aug.2010 kl.11:12

Rå sko! Slike vil jeg og haaaa :)

PrinsesseAnita

26.aug.2010 kl.16:20

Du er jo faktisk alltid pen. Sånn er det jo bare, det er slik du er skapt ^_^

Maria Sollie

26.aug.2010 kl.17:44

Denne kom ikke, skrev den idag tidlig:

du var utrolig nydelig på bilde 4. (det hvor du har skrevet 'Ikke alltid behagelig, men som dere ser, gir sykt bra resultat til slutt' over) . Seriøst, du var helt VAKKER der. Det er du alltid altså, men jeg likte det veldig godt :)

Helene

01.sep.2010 kl.15:34

Ahahahaha, tisser meg uuuuut! (Heller ikke særlig heldig i åpent kontorlandskap...)

Skriv en ny kommentar
hits