sur

Jeg gidder ikke blogge mer når dere kun kommenterer når dere kan FÅ eller VINNE noe.

b.

29 kommentarer

Dagens Outfit Norge

26.aug.2010 kl.11:11

kan ikke få noe nå, men slenger likevel ut en... du høster det du sår vetdu, snupps ;) er du flink til å kommentere selv? håper du får en fin dag hvertfall da :)

Belinda Jakobsen

26.aug.2010 kl.11:13

Dagens Outfit Norge: Altså.. Jeg leser ikke blogger. Men de som leser MIN, må kommentere. Sånn er livet, det er urettferdig!

26.aug.2010 kl.11:13

Nei.. gi deg a.

maddekk

26.aug.2010 kl.11:17

Hei! Jeg har vært inne på bloggen din noen ganger før, og liker den utrolig godt. Men så går det ikke ann å legge deg til som venn og da er det utrolig vanskelig å følge med på bloggen din. Så det hadde vært hyggelig om du kunne lagt til meg som venn, sånn at jeg kan følge med på når du oppdaterer!

Og en ting til - Blir du glad når du får servert mat?

Dagens Outfit Norge

26.aug.2010 kl.11:40

hahhaha ;) og det hjelper sikkert skikkelig med sånne som hun maddekk som virkelig IKKE leser innlegget og skriver det samme på alle bloggene ! mohahahahah! :) men har merka det selv i det siste, tror folk bare er opptatt med skole osv! folk blir dårligere på å kommentere da!

Gr8

26.aug.2010 kl.12:17

Upp med hakan nu.. (haken opp nå) :D

Benedicte

26.aug.2010 kl.12:25

eyy.. drittdag, Belinda??? Det er nok mange som legger igjen kommentarer når de kun kan få noe gratis, noe som er så sinnsykt sært etter min mening, da det er ikke det slike ting skal handle om!

Dessverre er det blitt slik at veldig mange er blitt esktremt materialistiske, noe som er sinnsvakt etter min mening. Håper at du fortsetter å blogge, fordi jeg digger å lese bloggen din! (: og legge igjen kommentar for den sags skyld (: anyyyywho, kanskje det hjelper på humøret at vi regner bort i tigerstaden og det er hele 13 grader just nu...!?

sender en klem i din retning, catch den hvis du vil :)

Gr8

26.aug.2010 kl.12:32

Den va bra: "sender en klem i din retning", gick inte att översätta i hodet så jag fick gå in på en sida

för att göra det. Belinda!! : sänder en kram i din rikting, catch den hvis du vil :)

Benedicte

26.aug.2010 kl.13:10

så nå omfavner Gr8 og jeg deg, Belinda og da går det ikke an å henge med leppa (: :) forhåpentligvis! :)

Tonemor

26.aug.2010 kl.13:47

Puff...

Jeg har ikke fått noe gratis i hele mitt liv.. ;)

Kommenterer når jeg vil.. har tid.. see?

Ikke vær sur så lenge da!!

I såfall, stå på hodet, da ser det ut som du smiler likevel!!

Og.. smilet er helt gratis!! Jeg smiler til deg!!

?

26.aug.2010 kl.14:19

pussig av deg det der

Camilla

26.aug.2010 kl.14:27

kan du legge ut bilde av tatoveringene dine?:)

bettina

26.aug.2010 kl.14:40

hei! jeg kommenterer aldri når jeg kan vinne noe, men ellers. hihi:) ooog jaaaa. føler med hu over meg; legg ut bilder av tattoveringene dine :D

Ada

26.aug.2010 kl.14:40

HAHAHHAHHA

Anne m

26.aug.2010 kl.15:31

pøh, jeg kommenterer titt og ofte, denne uken har det bare vært litt mye med ny skole osv, så har ikke engang fått lest bloggen din. beklager på det sterkeste, og håper du kommer sterkere tilbake! :) we love you vet du!

Silje C

26.aug.2010 kl.16:05

Best for deg at du ikke er av den langsure typen! :)

26.aug.2010 kl.16:11

Hahahaha, du da! :D

mie

26.aug.2010 kl.20:08

Ikke jeg!! Legger aldri igjen kommentarer hvis det er for å få eller vinne, har allerede mer enn nok! Har vel muligens også noe med å gjøre at jeg sikkert er 20 år eldre enn 95% av de andre som kommenterer.., ha-ha-ha!!

Men for å være ærlig, jeg leser ca. 7-8 blogger fast hver dag, men kommenter sjelden. Leser noen gangen kommentarer og blir litt matt av noe som går igjen veldig, veldig mye: "fin blogg, kommentere tilbake?", "hvor har du kjøpt den buksa/jakka/shortsen/skoene" eller whatever - og "hvor mye kostet den". Spesielt kult er dette de gangene bloggeren faktisk har skrevet hvor det er kjøpt (gjerne linket direkte også). Lese innleggene før man spør er oppskrytt. Må vel likevel si at disse "verstingene" herjer verre på andre blogger enn her. Og takk for det.

Nei, nå prater jeg meg bort igjen (burde hatt egen blogg for jeg sliter med å skrive lite!). Det jeg egentlig skulle si var at jeg holdt på å legge igjen en kommentar hos deg her om dagen at jeg synes det var litt rart at det var så få kommentarer her. Nemlig fordi dette er jo en dritbra blogg (og nei - det er ikke smisk, for det er vel likevel ingenting å vinne her nå!) og jeg går ut fra at du egentlig har ganske mange lesere. Men når jeg tenker meg om - hvis man tar bort alle "fin blogg, kommentere tilbake" og "hvor har du kjøpt x"- kommentarene på de andre bloggene så er det pina dø ikke såååååååå mange kommentarer igjen der heller da!!

Så til poenget: mange av oss (tror jeg da - hvis ikke, les: jeg) leser bloggen trofast og morer oss med den uten at vi gjør noe større vesen av det. Så tro meg, du er savnet de dagene det ikke er noen nye innlegg. Såsånnerrermeddensaken!

Julie

26.aug.2010 kl.21:09

Høhø:D

Linn

26.aug.2010 kl.23:21

Må innrømme at jeg er dårlig på å kommentere,(Så må vell skjerpings til, å bli flinkere på det...;p) men er innom bloggen din hver dag..En av de bedre mener nå jeg, super rett og slett :):) Så come on, blogg mer :):)

Kathrine

26.aug.2010 kl.23:25

Hei Belinda. Skjønner godt at du liker tilbakemeldinger, det gjør vi vel alle. Tenkte jeg skulle skrive dette for lenge siden, men Ting Tar Tid. Du skrev en veldig vakker tekst etter en natt hvor tantebarnet ditt og du sover sammen. Du beskriver den lykken vi mødre (og tanker/besteforeldre osv) kjenner på når vi har sånne flotte små mennesker i livet vårt. Og det skal en del til før jeg ble rørt, men da måtte jeg faktisk hulke litt. Du traff meg mitt i hjertet.

Teksten om søsteren din før hun giftet seg, om at hun står deg veldig nær, var også veldig bra. Ærlig og rett fra hjertet, og beskrevet på en måte som er enkel og som samtidig forklarer akkurat hva du mener. Og det som gjør det så bra er at man kjenner seg igjen i akkurat den følelsen som du beskriver.

Så jeg leser bloggen din hver dag, i jakt på flere slike ærlige og vakre beskrivelser av følelsene dine. Lykke til videre, nå har jeg gjort min plikt som bloggleser :)

anonym

27.aug.2010 kl.09:05

du er da nr 100 på topplista så det må være noen som kommenterer.

Therese

27.aug.2010 kl.10:45

det er fordi du er så fin og pen og alle vil bli som deg, ha det samme som deg og være like populær som deg belinda, det er jeg helt sikker på.

du er rå, og jeg må innrømme at jeg hadde lyst til å si det til deg hver morgen jeg passerte deg på jobben din i sommer ... eh, jeg feiga ut. jobba på ringo i lillemarkens lissom (har dratt tilbake til gjøvik på skole nåå da).

så. kommentarer eller ikke, gratis eller ei - du sjarmerer alle i en fei!

(RIM)

Miss0 - svensk tjej i Oslo

27.aug.2010 kl.11:58

Om du är trött på att folk bara vill få eller vinna noe så kan du sända dem till min blogg. Jag har en hel del konkurranser nu från sponsorer ;)

Btw, skön blogg! Har aldrig läste denna men kommer garanterat komma tillbaka :)

Jenny R.

27.aug.2010 kl.12:07

Hei belinda. kan du vær så snill legge ut et lite bilde av deg i kjolen da søstra de gifta seg? Tusen mill om du kan. Mvh J.R.

Belinda Jakobsen

27.aug.2010 kl.12:16

Jenny R.: Hei! Vet du hva, jeg har faktisk ingen her.. Jeg tok ikke bilder i bryllupet selv, for det var så mye fotografer som løp rundt, og jeg har ikke fått noen av de bildene enda.. Men skal gjøre det så fort jeg får sjansen!

Belinda Jakobsen

27.aug.2010 kl.12:17

Therese: Jeg kjenner jeg liker deg litt, jeg! HYL ut neste gang du er på Ringo!!

Belinda Jakobsen

27.aug.2010 kl.12:17

anonym: Jeg elsker "anonyme" mennesker som legger igjen bloggadressen sin!

Belinda Jakobsen

27.aug.2010 kl.12:18

OKEI. Seriøst dere. Alle dere over her. TAKK. Seriøst. TAKK. Dere er fine.

Skriv en ny kommentar
hits